Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χρηματοοικονομική και νευρωνικά συστήματα
Συγγραφέας:   Αχιλλέας Ζαπράνης


Offer
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο μεθοδολογιών, τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την κριτική θεώρηση των νευρωνικών υποδειγμάτων, το οποίο είναι απαραίτητο στο χώρο της σχετικής έρευνας, και αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση στη χρήση των τεχνολογιών νευρωνικών δικτύων για χρηματοοικονομικές εφαρμογές.
Το βιβλίο εξετάζει το σύνολο των θεμάτων που σχετίζονται με την αποδοτική και αξιόπιστη εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές και απευθύνεται κυρίως:
- Σε επαγγελματίες των κεφαλαιαγορών και ειδικότερα σε χρηματοοικονομικούς αναλυτές θεσμικών επενδυτών, χρηματιστηριακών εταιρειών, και εταιρειών με έντονη διεθνή παρουσία
- Σε φοιτητές προηγμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη χρηματοοικονομική μηχανική, στη μαθηματική και υπολογιστή χρηματοοικονομική, στη χρηματοοικονομική, στις επιστήμες των αποφάσεων, και στα υπολογιστικά συστήματα.
Οι απαιτήσεις του βιβλίου σχετικά με το μαθηματικό και στατιστικό υπόβαθρο του αναγνώστη δεν είναι υπερβολικές, καθώς είναι οι αντίστοιχες των προηγμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων και των υποψήφιων διδακτόρων με σχετικά ερευνητικά ενδιαφέροντα ή των επαγγελματιών των κεφαλαιαγορών με υπόβαθρο στη χρηματοοικονομική οικονομετρία.

24χ17 εκ., 303 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-209-849-3
ISBN (10ψήφιο): 960-209-849-Χ
Βάρος: 0.584 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
32.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

24.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αχιλλέας Ζαπράνης, είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι κάτοχος PhD στις Επιστήμες των Αποφάσεων του London Business School, MSc στις Επιστήμες των Υπολογιστών του University College London, και πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τακτικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 40 επιστημονικές εργασίες και έχει συγγράψει μία μονογραφία στο θέμα της νευρωνικής εκτίμησης σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές (Springer-Verlag, 1999).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.