Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αρχιτεκτονική σχεδίαση με το Autodesk Architectural Desktop 2006
(Καλύπτονται και οι εκδόσεις 2005/2004 καθώς και το πρόσθετο (Add-On) της ελληνικής προσαρμογής)
Συγγραφέας:   Χρόνης Λουλάκης


Offer
Η νέα έκδοση του προγράμματος αρχιτεκτονικής σχεδίασης Autodesk Architectural Desktop καλύπτει και τις εκδόσεις 2005/2004, καθώς και το πρόσθετο (Add-on) της ελληνικής προσαρμογής.
Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο αυτό περιγράφονται αναλυτικά η βασική λογική για τη χρήση των λειτουργιών και των δυνατοτήτων της εφαρμογής, οι διαθέσιμες εντολές και ο τρόπος εφαρμογής τους, και πρακτικά παραδείγματα χρήσης της εφαρμογής, όπου συνοψίζονται και αναλύονται όσα αναφέρονται στο βιβλίο. Επίσης, επισημαίνονται οι διαφορές της έκδοσης 2006 με τις εκδόσεις 2005 και 2004, η χρήση τόσο του αγγλικού όσο και του εξελληνισμένου περιβάλλοντος της εφαρμογής, καθώς και οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει στην ελληνική προσαρμογή (την οποία έχει υλοποιήσει ο ίδιος ο συγγραφέας). Επιπλέον, το βιβλίο εξηγεί την πραγματοποίηση φωτορεαλιστικής απόδοσης με το VIZ Render, μαζί με πρακτικό παράδειγμα και συνοπτική παρουσίαση όσων χρειάζονται για να δουλέψετε σε συνδυασμό με τα Autodesk VIZ και Autodesk MAX. Τέλος, στο βιβλίο θα βρείτε και αρκετές συμβουλές για την επίλυση συγκεκριμένων πρακτικών προβλημάτων με τον απλούστερο πρακτικό τρόπο.
Η παρουσίαση των δυνατοτήτων του Architectural Desktop καθώς και τα παραδείγματα χρήσης του είναι διαμορφωμένα σύμφωνα με το μετρικό σύστημα ώστε να διευκολύνουν τον Έλληνα σχεδιαστή.
Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης CD στο οποίο θα βρείτε αρχεία ασκήσεων, ελληνικά πρότυπα σχεδίασης, βιβλιοθήκη με τύπους αντικειμένων, αρχεία υποστήριξης, όπως patches, service packs, object enablers, κ.ά., καθώς και την ελληνική προσαρμογή της εφαρμογής ως πρόσθετο (add-on) της εταιρείας Πουλιάδης & Συν. ΑΕΒΕ. Το πρόσθετο μπορεί να εγκατασταθεί στις εκδόσεις Demo, Commercial, Educational, Student, και Not For Resale της εφαρμογής, σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας.

24χ17 εκ., 1017 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα), 729 (Αρχιτεκτονικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-332-206-1
ISBN (10ψήφιο): 960-332-206-7
Βάρος: 1.933 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
89.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

66.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρόνης Λουλάκης είναι αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ με μεγάλη πείρα στη σχεδίαση CAD. Από το 1999 εργάζεται στο τμήμα Autodesk της εταιρίας Πουλιάδης & Συνεργάτες ως Architectural Engineering Construction Product Manager. Είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα αρχιτεκτονικής σχεδίασης και φωτορεαλισμού. Είναι ο βασικός δημιουργός της προσαρμογής του Architectural Desktop στα ελληνικά πρότυπα σχεδίασης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.