Μυστικές επιθυμίες
zoom in

Η Σίλβια Χάνσεν, έχοντας μόλις αναλάβει τη γενική διεύθυνση της εταιρείας οικιακών ειδών Χάρκορτς Ιντερνάσιοναλ, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, όταν ξεσπάει μια σοβαρή κρίση: κάποιος μέσα από την εταιρεία έχει δώσει τα σχέδια της νέας σειράς προϊόντων που ετοίμαζαν στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή τους. Ξέροντας πως αυτή η υπόθεση μπορεί να της στοιχήσει τη θέση της, η Σίλβια αποφασίζει να χειριστεί η ίδια το θέμα. Γι` αυτό πηγαίνει στη Λονδίνο, απ` όπου πιστεύει ότι έγινε η διαρροή.
Ο Τζέρεμι Γουόρμαουθ, διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της Χάρκορτς, ήταν από την αρχή αντίθετος στην ανάδειξη της Σίλβια στην κορυφή της εταιρείας. Και τώρα, εξοργισμένος από την παρέμβαση της στη "δική του" επικράτεια, την προκαλεί ανοιχτά.
Ωστόσο, παρά την αμοιβαία καχυποψία τους, είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν και να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι και τη Νότια Αμερική για να ανακαλύψουν τον ένοχο της διαρροής.
Ταυτόχρονα όμως, ένας αόρατος εχθρός κηρύσσει ένα βρόμικο πόλεμο στη Σίλβια. Έχει καταφέρει να ξεθάψει το παρελθόν που εκείνη εδώ και χρόνια παλεύει απεγνωσμένα να κρατήσει κρυφό, και τώρα τη βασανίζει, απειλώντας να φέρει τα πάντα στο φως. Κι αν μαθευτεί η αλήθεια, μπορεί όλα όσα έχτισε με τόσο κόπο, ό,τι ονειρεύτηκε κι ό,τι πόθησε να χαθούν για πάντα...

Ρηγούλα Γεωργιάδου (Μεταφραστής)


Fiona Hood - Stewart

Fiona Hood - Stewart (Συγγραφέας)

Η Σκοτσέζα συγγραφέας Φιόνα Χουντ - Στιούαρτ ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή από τη μέρα της γέννησής της. Σπούδασε στην Ελβετία, στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη και έχει ζήσει για αρκετά χρόνια στο Μπουένος Άιρες, όπου ασχολήθηκε ως επειχειρηματίας με το χώρο της μόδας, και στη συνέχεια στη Νότια Φλόριντα. Μιλά με ευχέρεια εφτά γλώσσες και αντλεί υλικό για τα μυθιστορήματά της από τις προσωπικές της εμπειρίες από τον κόσμο της αριστοκρατίας, των μεγάλων επιχειρήσεων και του διεθνούς τζετ-σετ. Σήμερα ζει στην Ελβετία, αλλά επιστρέφει συχνά στη Σκοτία και στη "φαζέντα" της στη Βραζιλία, όπου εκτρέφει άλογα. Το πρώτο βιβλίο της που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τα "Mira" ήταν : "Ο δρόμος του γυρισμού".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
443
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.265 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση