Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πολιτικό ρεπορτάζ
Συγγραφέας:   Μιχάλης Στρατάκης


Πολιτικό ρεπορτάζ
[...]Το μόνο που επιχειρώ να κάνω είναι να μεταδώσω στους αυριανούς δημοσιογράφους κάποια -αμυδρά- "φώτα" που μου εξασφάλισε η, επί δυόμισι δεκαετίες, ενασχόλησή μου με το χώρο ένθα η πολιτική βασανίζει τους πολιτικούς και οι πολιτικοί βασανίζουν την πολιτική - και ενίοτε αμφότεροι βασανίζουν τον τόπο.
Τα όσα περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο αποτελούν ορισμένα γενικά "αζιμούθια" με βάση τα οποία θα μπορούσε ένας δημοσιογράφος να ασχοληθεί με το πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, χωρίς να κινδυνέψει να χαρακτηριστεί "άσχετος" με το αντικείμενο.
Ακόμη, πιστεύω ότι αυτές οι γενικές κατευθύνσεις - στο βαθμό που θα ακολουθηθούν από τους νέους συναδέλφους - θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη ενός μείζονος στόχου: Στο σεβασμό και τη θωράκιση της Δημοκρατίας και των θεσμών, ούτως ώστε να προστατεύεται το γενικότερο συμφέρον της πατρίδας και του λαού.[...]
(από τον πρόλογο του συγγραφέα)


Σημείωση: Παράρτημα: Το Σύνταγμα της Ελλάδας

21χ14 εκ., 230 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 070.4 (Δημοσιογραφία), 320.495 (Πολιτική - Ελλάς)
Άλλα πρόσωπα: Ανδρέας Γιόρτσιος (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-7623-07-2
ISBN (10ψήφιο): 960-7623-07-Χ
Βάρος: 0.283 κιλά
Εκδότης: Γερμανός
Έτος Κυκλοφορίας: 1997
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Στρατάκης, Μιχάλης
Ο Μιχάλης Εμμ. Στρατάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1951. Σπούδασε νομικά, οικονομικά και δημοσιογραφία. Στη μαχόμενη δημοσιογραφία βρίσκεται από το 1973. Έχει εργαστεί ως πολιτικός συντάκτης, σχολιογράφος και αρθρογράφος σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, καθώς και ως διευθυντής σύνταξης. Στο Ηλεκτρονικό Τύπο εργάζεται από την πρώτη ημέρα της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης ως διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, ενώ παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει καθημερινές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Στον εκπαιδευτικό τομέα δραστηριοποιείται από το 1979 ως καθηγητής ιδιωτικών δημοσιογραφικών σχολών και ΙΙΕΚ και από το 2003 ως καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία. Είναι μέλος του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία δημοσιογραφικού και πολιτικού περιεχομένου, ορισμένα εκ των οποίων διδάσκονται σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για τη δράση του έχει τιμηθεί από ξένες κυβερνήσεις και από διάφορους εκκλησιαστικούς, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.