Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Περιεγχειρητική αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών ασθενών
Συγγραφέας:   Σωτήριος Τσεμεντζής


Περιεγχειρητική αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών ασθενών

[...] Στο βιβλίο αυτό γενικά αντικατοπτρίζονται οι εκπαιδευτικές ικανότητες και δεξιότητες των ειδικευομένων, όπως της έζησα και δίδαξα προσωπικά στους τελειόφοιτους φοιτητές, τους ειδικευόμενους, τους Fellows και τους συνεργαζόμενους ιδιώτες νευροχειρουργούς κατά την πορεία μου στο Πανεπιστήμιο Maryland, Johns Hopkins, Toronto Children΄s Hospital και Michigan. Διατήρησα μια προσέγγιση, που παρέχει αμφότερα οδηγίες και αναφορές, ενώ τόνισα ιδιαίτερα τη διαδικασία της κοινής λογικής για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του ασθενούς σε ειδικές κλινικές καταστάσεις. Πιστεύω ότι η δομημένη αυτή προσέγγιση στο επίπεδο εξειδικεύσεως αξίζει μεγαλύτερη έμφαση και στα φοιτητικά χρόνια της επαφής με τα κλινικά προβλήματα και ελπίζω ότι θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη εισαγωγή των φοιτητών στα κλινικά ιατρικά προβλήματα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)


24χ17 εκ., 569 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.84 (Νευρολογία), 617.48 (Νευροχειρουργική)
ISBN: 978-960-399-350-6
ISBN (10ψήφιο): 960-399-350-6
Βάρος: 1.213 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
55.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

48.95
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τσεμεντζής, Σωτήριος
Ο Σωτήριος Τζεμεντζής είναι αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Πανεπιστήμιο του Edinburgh (PhD Surgical Neurology) και στις αγγειοεγκεφαλικές παθήσεις στο Πανεπιστήμιο του Birmingham (MD Neurosurgery). Απέκτησε ευρύτατη κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση των παθήσεων του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης των ενηλίκων και των παιδιών στην 22ετή εργασία του σε ορισμένα από τα πιο γνωστά και προηγμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Διετέλεσε Instructor ATLS της Πολιτείας Maryland, Επικ. Καθηγητής στα Πανεπιστήμια Maryland και Michigan, Υφηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγητής - Διευθυντής της Νευροχειρουργικής και του Νευροχειρουργικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει περισσότερες από 70 προσωπικές εργασίες στα πλέον έγκυρα περιοδικά της Αγγλοσαξωνικής βιβλιογραφίας, 5 αγγλόφωνες μονογραφίες, ενώ το τελευταίο βιβλίο του με τίτλο "Differential diagnosis in neurology", από τον οίκο Thieme - New York έχει μεταφραστεί σε 6 γλώσσες και είναι στη 2η έκδοσή του.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.