Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρακτική αριθμητική

Offer
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό επιτυχίας στις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π για διαγωνισμούς Τραπεζών. Καλύπτει εξ΄ ολοκλήρου τη σχετική ύλη των διαγωνισμών μέσω του συστήματος προβλημάτων πολλαπλής επιλογής (multiple choice).
Σε κάθε κατηγορία της ύλης υπάρχουν προβλήματα για τα οποία έχει αναπτυχθεί πρότυπη μεθοδολογία επίλυσής τους, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην αποτελεσματικότερη κατανόηση των προβλημάτων των διαγωνισμών. Επίσης, για την εύχρηστη επεξεργασία και μελέτη των προβλημάτων περιλαμβάνονται αναλυτικές υποδείξεις - λύσεις επί του συνόλου των άλυτων προβλημάτων του βιβλίου.
Το βιβλίο αναπτύσσεται σε ενότητες οι οποίες περιλαμβάνουν όλα τα θέματα προηγούμενων Διαγωνισμών Α.Σ.Ε.Π. με τις λύσεις τους, καθώς και προβλήματα:
- Τεσσάρων πράξεων
- Ποσοστών
- Τόκων και υφαίρεσης
- Μερισμού και εταιρειών
- Κίνησης

24χ17 εκ., 248 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510.07 (Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-209-852-3
ISBN (10ψήφιο): 960-209-852-Χ
Βάρος: 0.482 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
17.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.13
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Δεμοίρος είναι πτυχιούχος του τμήματος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολυετή διδακτική πείρα ως καθηγητής σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και έχει ασχοληθεί με την προετοιμασία υποψηφίων για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. Επιπλέον, στα πλαίσια της δραστηριότητας του έχει αναπτύξει προγράμματα (software) μαθηματικών εφαρμογών. Είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).

Ο Νικόλαος Ντούσης είναι πτυχιούχος του τμήματος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολυετή διδακτική πείρα ως καθηγητής σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και έχει ασχοληθεί με την προετοιμασία υποψηφίων για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. Επιπλέον, στα πλαίσια της δραστηριότητας του έχει αναπτύξει προγράμματα (software) μαθηματικών εφαρμογών. Είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.