Ονειροπόλος
zoom in
  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9789608829398

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Άγνωστο

Ένα Εγχειρίδιο Σκέψης για Ονειροπόλους.
Ένα Παράξενο Ταξίδι στους Κόσμους του Πνεύματος και της Φαντασίας.
Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό αραβούργημα ιδεών, λέξεων, διηγήσεων, αναλύσεων, εμπνεύσεων και οραμάτων.
Αηδόνια, άνεμος, σύννεφα, μελαγχολία, ενθουσιασμός, μυστικισμός, όνειρα, ρεμβασμοί, ευγένεια, η Πολιτεία του Σύμπαντος, η Μυστική Γλώσσα των Πουλιών, σημειολογία, μικρόκοσμοι, πνεύματα, φαντάσματα, ποιητές, φιλόσοφοι, νοσταλγία, φως, σκιές, αόρατοι πόλεμοι, αποδράσεις, άστρα, κρύβονται υπομονετικά μέσα σ΄ αυτό το βιβλίο και περιμένουν τον αναγνώστη τους για να τον στοιχειώσουν.
Ένα βιβλίο-χάρτης για το Βασίλειο της Καρδιάς.
"Το Σύμπαν κρύβεται μέσα στα μάτια των παιδιών. Από πού ήρθαν; Το Σύμπαν κρύβεται μέσα στις ψυχές μας. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τόσο καλά κρυμμένο από εμάς, κι αυτό να είναι μέσα μας; Η ψυχή του κόσμου φυσάει μέσα στον άνεμο και ταξιδεύει. Πού πηγαίνει; Το Σύμπαν κρύβεται μέσα στα βιβλία. Γιατί διηγείται τα πάντα για τον εαυτό του στους εαυτούς μας;..."

Παντελής Φ. Γιαννουλάκης

Παντελής Φ. Γιαννουλάκης (Συγγραφέας)

Ο Παντελής Γιαννουλάκης ζει και γράφει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συγγράψει μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση, δοκίμια, συνεντεύξεις, πολλές μελέτες, και εκατοντάδες άρθρα, αρθρογραφώντας σε πολλά περιοδικά. Είναι ο δημιουργός, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού "Strange", εμπνευστής και εκδότης του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα", και δημιουργός των εκδόσεων "Terra Nova". Υπήρξε ιδρυτής των εκδόσεων "Αρχέτυπο", αρχισυντάκτης των περιοδικών "Τρίτο Μάτι" και "Ανιχνεύσεις", και έχει εργαστεί ως σύμβουλος εκδόσεων για λογαριασμό πολλών εκδοτικών οίκων και περιοδικών, και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την επιμέλεια εκδόσεων. Υπήρξε editor πολλών ανθολογιών, συντονιστής ερευνητικών και εξερευνητικών προγραμμάτων, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με θέματα του Μυστηρίου και του Φανταστικού, και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της "Ελληνικής Λέσχης του Φανταστικού", δημιουργός ραδιοφωνικών εκπομπών, μεταφραστής, μουσικός, περιηγητής, ομιλητής. Ασχολείται ένθερμα με τη φανταστική λογοτεχνία, τη σημειολογία, τη φιλοσοφία, τις εναλλακτικές κοσμοθεωρίες, τα μυστήρια του ανθρώπου και των κόσμων του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
253
Διαστάσεις:
24χ16
Βάρος:
0.422 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση