Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδήγηση με ασφάλεια
(Γνώσεις επιβίωσης και αλληλοπροστασίας)

Οδήγηση με ασφάλεια
Το παρόν εγχειρίδιο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων:
- προσφέρει γνώσεις, στενά δεμένες με την καθημερινή πρακτική και επεξηγήσεις για την καλή κατανόηση, όπου είναι απαραίτητο.
- βοηθά στην συνειδητοποίηση των κινδύνων
- είναι σύντομο, σχεδόν τηλεγραφικό, όχι όμως σε βάρος της πληρότητας και κατανόησης,
- βοηθά στην δημιουργία ενός τρόπου σκέψης και πλαισίου λειτουργίας στην οδήγηση,
- περιέχει αρκετούς όχι και τόσο γνωστούς τομείς (παιδικά καθίσματα, οδήγηση σε τούνελ, ιδιαιτερότητες ηλικιωμένων οδηγών, εκλογή ασφαλούς αυτοκινήτου, συμπεριφορά μετά το ατύχημα κ.ά.)
- χρησιμοποιεί εκτεταμένα τη φωτογραφία η οποία συντελεί στο να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε επικίνδυνες καταστάσεις που συναντάμε και δημιουργούμε καθημερινά.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

22χ20 εκ., 237 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 629.202 89 (Οδική συμπεριφορά), 363.125 (Οδική ασφάλεια), 796.7 (Οδήγηση)
ISBN: 978-960-394-353-2
ISBN (10ψήφιο): 960-394-353-3
Βάρος: 0.644 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
36.51
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

34.32
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ιωάννης Στ. Παπαδόπουλος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Goettingen και Erlangen (Γερμανία). Επιμελητής Ορθοπαιδικών κλινικών κρατικών νοσοκομείων μέχρι το 1979. Από το 1982 στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής του ίδιου Εργαστηρίου 1998-1999. Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συγγραφέας ιατρικών επιστημονικών βιβλίων, μεταφράσεις ιατρικών συγγραμμάτων ίδρυση μαθημάτων επιλογής στην Ιατρική Σχολή (Υπαρκτή Ιατρική, Βλάβες από Φάρμακα, Κοινωνική Φαρμακολογία), επιστημονικός συνεργάτης του ΙΚΑ (μέχρι 1994) και της Ομοσπονδίας αυτοδιαχειριζόμενων ταμείων Υγείας Ελλάδος, μέλος της ιδρυτικής ομάδας Μουσείου Φαρμακολογίας, μέλος επιτροπών υγείας του Δημοσίου, συντονιστής του Τομέα Πρόληψης Ατυχημάτων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, (1987-2003), συντονιστής Επιτροπών Οδικής ασφάλειας υπουργείου Υγείας (2003 και 2005), συγγραφέας μελετών για την πρόληψη ατυχημάτων στην Ελλάδα (τροχαίων, παιδικών, εργατικών, οικιακών κλπ.), συγγραφέας βιβλίων πρόληψης ατυχημάτων, μέλος της ομάδος εμπειρογνωμόνων της Ομοσπονδίας αυτοδιαχειριζόμενων ταμείων υγείας Ευρώπης (ΑΙΜ), άρθρα στον ημερήσιο Τύπο για διάφορα κοινωνικά και ιατρικά θέματα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.