Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αρχιτεκτονική, οργάνωση και προγραμματισμός μικροϋπολογιστών
Συγγραφέας:   Γεώργιος Δ. Κόγιας


Αρχιτεκτονική, οργάνωση και προγραμματισμός μικροϋπολογιστών
Ο χώρος των μικροϋπολογιστών και γενικότερα της μικροηλεκτρονικής έχει εμφανίσει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης τις τελευταίες δεκαετίες.
Επιδόσεις, που αποτελούν πραγματικότητα σήμερα, αποτελούν πολύ σύντομα παρελθόν. Νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα, με επιδόσεις καλύτερες σε μικρό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της προηγούμενης μορφής τους.
Μακροχρόνια πρόβλεψη της εξέλιξης στο χώρο αυτόν είναι αδύνατη. Οποιαδήποτε σχετική προσπάθεια, που εκτείνεται σε βάθος χρόνου, μπορεί μεν να χαρακτηρισθεί σαν γενναία, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει και την επιβεβαίωσή της.
Ωστόσο οι ανάγκες της εκπαίδευσης, αλλά και οι ανάγκες για μία σύντομη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, υποχρεώνουν από καιρό σε καιρό την ανάληψη μιας προσπάθειας στατικής απεικόνισης της πραγματικότητας. Έτσι δικαιολογείται η έκδοση του βιβλίου αυτού.
Πρόθεση είναι να αποδοθούν κάποιες βασικές έννοιες, να γίνει γνωριμία με βασικές βαθμίδες του μικροϋπολογιστικού συστήματος και να αναλυθεί η λειτουργία κοινών περιφερειακών διατάξεων. Πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει, ώστε να γίνεται κατανοητή μια νέα δυνατότητα, ένας νέος τρόπος λειτουργίας ή μία νέα παρουσία βαθμίδας ή διάταξης.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 721 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.16 (Μικροεπεξεργαστές )
ISBN: 978-960-8165-87-8
ISBN (10ψήφιο): 960-8165-87-3
Βάρος: 1.232 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
57.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

51.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.