Η εικόνα που κόπηκε... στη μέση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η εικόνα που κόπηκε... στη μέση

Ιστορίες

Παναγιώτης - Δημήτρης Τσαχαγέας

Οι ιστορίες που περιέχονται στο παρόν βιβλίο αποτελούν μια ενότητα.
Στο σύνολό τους περιστρέφονται γύρω από έναν κοινό κύριο άξονα.
Είναι βασισμένες σε κάποιο στιγμιότυπο της ζωής των ηρώων, με σκοπό να εστιάσουν στην συναισθηματική κατάσταση της σκηνής. Τα δορυφορικά πληροφοριακά στοιχεία για την λοιπή ζωή των ηρώων εξυπηρετούν μόνο την ευκολότερη κατανόηση των αιτιών που οδήγησαν στην συγκεκριμένη εικόνα-σκηνή.
Σκοπό δεν αποτέλεσε η εξαντλητική περιγραφή, αναλισκόμενη σε λεπτομέρειες, πέραν των απολύτως απαραίτητων. Η εικονοπλασία διαμέσου της συναισθηματικής απόδοσης δεδομένων, η έγερση της φαντασίας και η, εν δυνάμει, προέκτασή της σε προσωπικές φόρμες καθοδήγησαν αυτό το βιβλίο.

Παναγιώτης - Δημήτρης Τσαχαγέας

Παναγιώτης - Δημήτρης Τσαχαγέας (Συγγραφέας)

Ο Παναγιώτης-Δημήτρης Τσαχαγέας γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1982. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνική Σχολή Πατρών. Εργάσθηκε για δύο χρόνια ως αρθρογράφος Πανεπιστημιακών θεμάτων στην τοπική εφημερίδα Πατρών "Ημέρα" και σε τοπικά περιοδικά. Απασχολήθηκε ως σχεδιαστής-προγραμματιστής ιστοσελίδων σε τοπικές διαφημιστικές εταιρείες. Ανέλαβε την έκδοση φοιτητικού περιοδικού στο παρελθόν. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την κιθάρα και τη μουσική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
63
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.099 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση