Οι άθλιοι της κατοχής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι άθλιοι της κατοχής

Η άλλη άποψη

Κωνσταντίνος Κοσκολέτος

  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9789602709825

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Γκοβόστης

Προτού ακόμη κλείσει τα δέκα του χρόνια, ένα ανήλικο παιδί θα υποστεί το μαρτύριο των βασανιστηρίων και θα υποβληθεί σε μια απάνθρωπη δοκιμασία. Τώρα, ενώ ήδη πλησιάζει τα εβδομήντα, η πληγή στο λαιμό του παραμένει ακόμη ορατή. Είναι αυτό το ίδιο φρικαλέο τραύμα που δέχτηκε από κάποιο φανατισμένο ακόλουθο του Ναζισμού και συνεργάτη της αιμοβόρας Γκεστάπο.
Σ΄ αυτή την τρυφερή ηλικία, την ίδια εφιαλτική και φρικαλέα στιγμή κατά την οποία το κοφτερό νυστέρι χαράζει όλο πιο βαθιά το φάρυγγά του, τη μοιραία τούτη στιγμή που νιώθει τον κόσμο γύρω να σβήνει όπως η ίδια η ζωή του, το ουρλιαχτό του δήμιου ακούγεται σαν μανιασμένο λιοντάρι: "Κομούνα, μπασταρδοκομούνα, θα σου πιω το αίμα!"

Κωνσταντίνος Κοσκολέτος

Κωνσταντίνος Κοσκολέτος (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Κοσκολέτος γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1935 στο Μπούζι (παλιά ονομασία της Κυλλήνης) της ορεινής Στυμφαλίας. Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στη φιλόξενη Αμερική όπου διέπρεψε με τη δημιουργία εταιρίας υπερσύγχρονων μηχανικών κατασκευών Διαστημικής Τεχνολογίας. Στην πολυετή διαδρομή των τριάντα επτά χρόνων συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου, μη εξαιρουμένης της κυβέρνησης των Η.Π.Α. "Οι άθλιοι της κατοχής" είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
479
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.721 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση