Ην, έστιν, έσται ο λόγος
zoom in
10.60€ -10% 9.54€
  • Διαθέσιμο υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες.

  • ISBN:

    9789606304514

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Ιδιωτική Έκδοση

[...] Η ποίησή μου γραμμένη με λέξεις, που έχουν όχι μόνο σημασιολογικό, αλλά κυρίως και κατεξοχήν συναισθηματικό φορτίο, θεωρώ πως είναι ένα ανεκτίμητο δώρο του Θεού. Ως δώρο το δέχτηκα κι ως δώρο το προσφέρω σε συμπροβληματισμένους συνανθρώπους μου για μια συντροφική ανοδική πορεία.
Ένα μόριο μικρό αυτού του κόσμου κι εγώ έγραψα για όσα με πίεσαν, όσα με προβλημάτισαν, κατέκλυσαν την ψυχή μου. Μίλησα για τα καθημερινά μας προβλήματα, μα και για τους οραματισμούς μας. Μίλησα για τη χαρά, τον πόνο, την αγωνία, την ευτυχία. Έκανα το δάκρυ λέξεις, τη χαρά προτάσεις, την αγωνία μου στίχους, το γέλιο ποίημα...
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Φωτεινή Φωτιάδου - Κωνσταντίνου

Φωτεινή Φωτιάδου - Κωνσταντίνου (Συγγραφέας)

Η Φωτεινή Φωτιάδου - Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Φλώρινα. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Βυζαντινών Σπουδών. Ξεκίνησε σπουδές στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και από το 1982 εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση ως φιλόλογος. Το 1982 τιμήθηκε με έπαινο στον ποιητικό διαγωνισμό στη μνήμη Γ. Δ. Καχριμάνη. Το 1986 εξέδωσε στην Κατερίνη την πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο "Σταγόνες βροχής". Το 1997 εξέδωσε στη Θεσσαλονίκη την ποιητική συλλογή "Καταιγίδος άφιξις" και το 2005 την ποιητική συλλογή με τίτλο "ην, έστιν, έσται ο λόγος". Παράλληλα δημοσιεύει άρθρα και διηγήματα σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει συμμετοχή με ποιήματα στην "Ανθολογία 52 Νεοελλήνων ποιητών" (2003) που εξέδωσε η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Ευρώπης. Της απονεμήθηκε το 3ο βραβείο ποίησης στο Ε΄ Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποιήσεως που προκήρυξε ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την συνεργασία της Ένωσης Λογοτεχνών - Συγγραφέων Ευρώπης το Δεκέμβριο του 2004. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.205 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση