Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Δουλεύοντας με το MS Project 2003
Συγγραφέας:   Αντώνης Δημητριάδης


Δουλεύοντας με το MS Project 2003
Το Πακέτο Microsoft Office Project Professional 2003 μπορεί ν΄ αποτελέσει ένα ουσιαστικό συστατικό του Πληροφοριακού Συστήματος ενός μικρο­μεσαίου έργου, δηλαδή ένα "πληροφοριακό εργαλείο", το οποίο μπορεί να υποβοηθήσει σημαντικά στην άσκηση ορισμένων πτυχών της Διοίκησης Δια­χείρισης Έργου.
Θα πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι, δεν θα πρέπει να ταυτίζεται η χρήση αυτού του πακέτου με την άσκηση της Διοίκησης Διαχείρισης Έργου.
Η σημαντική βοήθεια που μπορεί να παρέχει σ΄ έναν Project Manager συνίσταται στο ότι αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο στην παρουσίαση και ανάλυση των:
-Διαφορετικών σεναρίων κατά το Σχεδιασμό. Φυσικά τα εισαγόμενα δεδομένα αποτελούν προϊόν μιας ευρύτερης νοητικής προεργασίας (π.χ. διαχείριση αντικειμένου, διαχείριση κινδύνων, διαχείριση ποιό­τητας κλπ.), το οποίο με τη σειρά του αποτελεί προϊόν της γνώσης της Διοίκησης Διαχείρισης Έργου.
-Αποτελεσμάτων κατά την Υλοποίηση του έργου, δηλαδή κατά την Παρακολούθηση και τον Έλεγχο, αλλά και στη δημιουργία "ιστορικών" δεδομένων αξιοποιήσιμα σε μελλοντικά έργα.
Η ανάπτυξη της παρουσίασης ακολουθεί ένα κοινό "λογικό δρόμο", από το απλό προς το συνθετότερο, με οδηγό ένα βασικό παράδειγμα (αλλά και μερικά ενδιάμεσα παραδείγματα), το οποίο επιτρέπει την προβολή των πολλών και πολύπλευρων διαφορετικών δυνατοτήτων του πακέτου, με πολύ απλό και ευκολονόητο τρόπο.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι διαφορές μεταξύ του Project 2003 και του Project 2000 δεν είναι μεγάλες, πράγμα που επιτρέπει τη χρήση του βιβλίου και για την εκμάθηση του Project 2000, καθώς ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να εντο­πίσει, στην πορεία, αυτές τις διαφορές.

24χ17 εκ., 215 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-8105-78-2
ISBN (10ψήφιο): 960-8105-78-1
Βάρος: 0.364 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
18.35
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.33
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.