Χρώματα στο σκοτάδι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Χρώματα στο σκοτάδι

Jonathan Santlofer

Δύο φρικτά διαμελισμένα πτώματα ανακαλύπτονται στη Νέα Υόρκη. Το μόνο συνδετικό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ένας πίνακας που βρίσκεται στον τόπο του κάθε εγκλήματος, αλλόκοτα ζωγραφισμένος, με χρώματα αφύσικα και παράταιρα.
Αδυνατώντας να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα του δολοφόνου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζητά τη βοήθεια της Κέιτ Μακίνον, της γυναίκας που κατάφερε να σταματήσει τον αδίστακτο σίριαλ κίλλερ Καλλιτέχνη του Θανάτου. Έχοντας, όμως, επιστρέψει στην όμορφη και άνετη ζωή της, η πρώην αστυνομικός και τώρα γνωστή ιστορικός τέχνης και συγγραφέας δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση. [...]

Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου (Μεταφραστής)


Jonathan Santlofer

Jonathan Santlofer (Συγγραφέας)

Ο Τζόναθαν Σάντλοφερ είναι διεθνώς καταξιωμένος ζωγράφος. Έχει στο ενεργητικό του πρισσότερες από εκατό εκθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Το έργο του, που παρουσιάζεται σε πολλές δημόσιες, ιδιωτικές και εταιρικές συλλογές, έχει εγκωμιαστεί επανειλημμένως στους New York Times, στο Art of America και στο Artforum. Μεταξύ άλλων, έχει τιμηθεί δύο φορές με υποτροφία National Endowment for the Arts, και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γιάντο, μιας από τις παλαιότερες και πιο διακεκριμένες καλλιτεχνικές ενώσεις της χώρας. Ο "Καλλιτέχνης του Θανάτου" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, το οποίο εμπνεύστηκε μελετώντας τα έργα της Αναγέννησης και του Μπαρόκ κατά την εξάμηνη παραμονή του στη Ρώμη, όπου κατέφυγε ύστερα από μια πυρκαγιά που κατέστρεψε πέντε χρόνια δουλειάς του σε μια γκαλερί του Σικάγου. Σήμερα θεωρεί τη συγγραφή εξίσου αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του με τη ζωγραφική. Ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
492
Διαστάσεις:
18χ12
Βάρος:
0.305 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση