Πρόσω ολοταχώς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρόσω ολοταχώς

Απελευθερώστε τη δύναμη του οράματος στην εταιρεία σας και στη ζωή σας

Ken Blanchard

Jesse Stoner

5.90€ -26% 4.37€

Μέσα από μια όμορφα γραμμένη ιστορία για δύο ανθρώπους που αγωνίζονται να δημιουργήσουν οράματα, και για την εταιρεία στην οποία εργάζονται και για την προσωπική τους ζωή, οι Blanchard και Stoner περιγράφουν αναλυτικά τα απαραίτητα συστατικά της δημιουργίας ενός επιτυχημένου οράματος. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Νίκος Ρούσσος (Μεταφραστής)


Ken Blanchard

Ken Blanchard (Συγγραφέας)

Ο Ken Blanchard είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ειδικούς στην ηγεσία διεθνώς και ήταν ένας εκ των συγγραφέων του θρυλικού βιβλίου "Ο μάνατζερ του ενός λεπτού". Έχει συγγράψει δεκάδες ακόμα μπεστ σέλερ και έχει ιδρύσει την Ken Blanchard Companies, μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία εκπαίδευσης στο μάνατζμεντ, καθώς επίσης τον οργανισμό Lead Like Jesus, που είναι αφιερωμένος στη δημιουργία ηγετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jesse Stoner (Συγγραφέας)

H Jesse Stoner, πρόεδρος του Seapoint Center και σύμβουλος της "Ken Blanchard Companies", είναι αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα έμπειρη ομιλήτρια, σύμβουλος, εκπαιδεύτρια στελεχών, και συγγραφέας. Εδώ και είκοσι χρόνια, κύριο έργο της είναι να βοηθάει οργανισμούς να δημιουργήσουν και να συνητηρήσουν κοινά οράματα. Η Jesse έχει συνεργαστεί με οργανισμούς από όλο τον κόσμο, για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν ακαταμάχητα οράματα, να προσδιορίσουν τις στρατηγικές για την επίτευξή τους, και να εξασφαλίσουν την συμμόρφωση με αυτά. Επίσης, συνεργάζεται με άτομα στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να αποσαφηνίσουν τα προσωπικά τους οράματα. Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, όπως οι λιανικές πωλήσεις, φιλοξενία, η μεταποίηση, η φαρμακοβιομηχανία, η υγειονομική περίθαλψη, η διακυβέρνηση, η παιδεία, και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Η Jesse συμμετείχε στη δημιουργία του "Creating your organization΄s future: Building a shared vision", ενός προγράμματος που βοηθάει ομάδες ανθρώπων να αναπτύξουν ένα κοινό όραμα για την ομάδα, το τμήμα, ή τον οργανισμό τους, ενώ έχει επίσης γράψει και αρκετά εκπαιδευτικά εγχειρίδια με θέμα την ομαδική εργασία, καθώς και πολυάριθμα άρθρα σε περιοδικά. Η Jesse είναι κάτοχος άνωτατων ακαδημαϊκών τίτλων στη ψυχολογία, ένω έχει πάρει διδακτορικό στην ανάπτυξη οργανισμών από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Ζει στο Κονέκτικατ μαζί με το σύζυγο και τα παιδιά της.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
21x15
Βάρος:
0.348 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση