Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το ηλεκτρολογικό σχέδιο
(Βιομηχανικές εφαρμογές: Αυτοματισμοί)
Συγγραφέας:   Ανδρέας Γούτης


Το ηλεκτρολογικό σχέδιο
Όπως ανέφερα χαρακτηριστικό στον πρόλογο του πρώτου μέρους του "Ηλεκτρολογικού σχεδίου", η αλματώδης εξέλιξη των τεχνολογικών επιτευγμάτων, καθιστά απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωση, ιδιαίτερα στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών όπου ο ανταγωνισμός των κατασκευαστριών εταιριών αποτελεί το βασικότερο κίνητρο εξέλιξης και ανάπτυξης.
Η τεχνολογική επανάσταση που επιτεύχθηκε με τα "Ηλεκτρονικό ισχύος" και τους "Προγραμματιζόμενους Λογικούς Ελεγκτές" (PLC), άνοιξε νέους ορίζοντες στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών και των αυτοματισμών σ΄ αυτές. Έτσι η ανάπτυξη της τεχνολογίας της ρομποτικής (ROBOT) που εξελίσσεται και βελτ1ώνεται συνεχώς σ΄ όλους τους τομείς της βιομηχανίας, σύντομα θα ξεπεράσει και την πιο τολμηρή φαντασία.
Το πρόβλημα που δημιουργείται στους τεχνικούς, είναι η ενημέρωση και η επικοινωνία, στο πλαίσιο της ενωμένης Ευρώπης τουλάχιστον.
Από πλευράς επικοινωνίας, η IEC μέσω της CENELEC*, έχει αναλάβει τη διεθνή τυποποίηση όλων των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και των αυτοματισμών.
Από πλευράς ενημέρωσης, σ΄ εμάς εναπόκειται η συνεχής παρακολούθηση και η εμπέδωση των νέων τεχνολογιών.
Αυτόν τον τομέα φιλοδοξεί να καλύψει "Το ηλεκτρολογικό σχέδιο - μέρος ΙΙ", με την υπόσχεση ότι αυτό θα ενημερώνεται συνεχώς σε κάθε επανέκδοση, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα που βρίσκουν βιομηχανικές εφαρμογές.


24χ17 εκ., 303 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2 από 2
ISBN Set: 960-411-199-Χ
ISBN13 Set: 978-960-411-199-2
Ταξινόμιση DDC: 621.31 (Ηλεκτρολογία - Μηχανολογία )
ISBN: 978-960-411-201-2
ISBN (10ψήφιο): 960-411-201-5
Βάρος: 0.602 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
18.35
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.31
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.