Διδάσκοντας με πάθος και έμπνευση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διδάσκοντας με πάθος και έμπνευση

Εναλλακτικοί τρόποι προσέγγισης της γνώσης στην προσχολική, στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Πρακτικά 9ου τριήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου 10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2004, Γαλλικό Ινστιτούτο

κ.ά.

Συλλογικό έργο

Τερέζα Γιακουμάτου

8.93€ -24% 6.79€

Η διοργάνωση ανοιχτών Επιμορφωτικών Σεμιναρίων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων αποτελεί έκφραση του πολύπλευρου ενδιαφέροντος των Εκδόσεων Πατάκη για τα ζητήματα της εκπαίδευσης. Το 9ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο είχε ως θέμα τους Εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης της γνώσης. Οι εισηγήσεις του σεμιναρίου, που περιλαμβάνονται στην έκδοση αυτή, προσεγγίζουν το θέμα τόσο από θεωρητική όσο και από πρακτική σκοπιά, με την παρουσίαση συγκεκριμένων εφαρμογών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τερέζα Γιακουμάτου

Τερέζα Γιακουμάτου (Συγγραφέας)

Η Τερέζα Γιακουμάτου είναι φιλόλογος, εργάζεται στη μέση εκπαίδευση κι αφού ταλαιπώρησε τους μαθητές της επί μία δεκαετία τουλάχιστον, αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στους συναδέλφους της. Το χτύπημα ήρθε στο χώρο του ψηφιακού διαφωτισμού των καθηγητών. Δημιούργησε για την υποστήριξη του διδακτικού έργου των φιλολόγων σελίδα στο διαδίκτυο η οποία και διακρίθηκε στο 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό πολυμέσων. Φυλάσσει τις περγαμηνές της καλά κρυμμένες σε ένα χρονοντούλαπο αλλά φήμες φέρουν ότι επέζησε του Καποδιστριακού δις. Δεν θα ολοκλήρωνε ούτε το πρώτο της βιβλίο αν δεν υπέκυπτε στους ανελέητους εκβιασμούς της Σοφίας Νικολαΐδου. Διατηρεί το ρεκόρ αποσυναρμολόγησης Η/Υ 4,75 sec (εκπαραθύρωση) - συναρμολόγησης σε 3 ημέρες, 6 ώρες και 4,75 sec. Αγαπημένα της χόμπυ οι διαδικτυακές καταδύσεις, ανασκαφές στον κυβερνοχώρο, σαφάρι για παραδείσους ηλεκτρονικών δεδομένων. Φέρνει σε πέρας δύσκολες αποστολές, όπως κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων, ftp upload. Στις ελεύθερες ώρες της φορμάρει σκληρούς δίσκους και συλλέγει ιούς από το διαδίκτυο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Χ. Ξιφαράς (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ματθαίος Τσιλπιρίδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
101
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.174 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση