Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επιτυχημένες καινοτομίες
(Πώς να ενθαρρύνετε και να διαμορφώσετε επικερδείς ιδέες)
Συγγραφείς:   Michel Syrett, Jean Lammiman,


Επιτυχημένες καινοτομίες
Με βάση εκτεταμένη πρωτότυπη έρευνα που διεξήγαγαν οι συγγραφείς - τα αποτελέσματα της οποίας κρίθηκαν "διαφωτιστικά" από την εφημερίδα "Financial Times" - και τα πορίσματα κορυφαίων ακαδημαϊκών και συμβούλων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο, αυτό το βιβλίο εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες είναι ικανές να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο οι ιδέες μπορούν να ρέουν και να διαμορφώνονται με επικερδή αποτελέσματα. Ειδικότερα τονίζει τους κρίσιμους ρόλους των πέντε αγγλικών "S": "σπίθες", "διαμορφωτές", "υποστηρικτές", "σχολιαστές" και "ειδικοί" (sparks, shapers, sponsors, sounding boards, specialists).

22χ14 εκ., 253 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Ονομασία σειράς: The Economist Books
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.15 (Οικονομική επιχειρήσεων)
Άλλα πρόσωπα: Ιουλία Κράλλη (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-87808-9-7
ISBN (10ψήφιο): 960-87808-9-6
Βάρος: 0.472 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
30.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.08
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Jean Lammiman έχει εργαστεί σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε διάφορες εταιρείες όπως Rank Xerox, British Home Stores, Διεθνές Χρηματιστήριο και Grand Metropolitan. Σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις σχεδίασε και υλοποίησε προγράμματα και πρωτοβουλίες που είχαν σκοπό να υποστηρίξουν τις περιόδους αλλαγών και καινοτομιών. Πιο σημαντική ήταν η απασχόλησή της στο Διεθνές Χρηματιστήριο, κατά την απελευθέρωση και τον εκσυγχρονισμό του χρηματοοικονομικού τομέα στη δεκαετία του 1980 και στη Grand Metropolitan, κατά τη ραγδαία εξάπλωσή της στις αναδυόμενες αγορές της Ρωσίας, της Ινδίας και της Κίνας. Είναι μέλος της Βασιλικής Εταιρείας Τεχνών, του Ινστιτούτου Ορκωτού Προσωπικού και Ανάπτυξης και του Ινστιτούτου Διευθυντών. Διευθύνει, μαζί με τον Michel Syrett, ένα μακροπρόθρσμο ερευνητικό πρόγραμμα που εντοπίζει τις καινοτομίες στις επιχειρήσεις, για το Ινστιτούτο Roffey Park στην πόλη Horsham της Αγλίας.

Ο Michel Syrett ασχολείται με τη συγγραφή θεμάτων διοίκησης για περισσότερα από 20 χρόνια και προσφέρει άρθρα σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα όπως "The Times", "The Sunday Times", "Financial Times", "Daily Telegraph", "Management Today", "Asian Business" και "South China Morning Post". Επίσης, έχει ασχοληθεί με την έρευνα για την ηγεσία και την καινοτομία για τη Σχολή Διοίκησης Cranfield και το Ινστιτούτο Διοίκησης Poon Kam Kai στο πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.