Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στην πληροφορική και την αρχιτεκτονική των Η/Υ

Εισαγωγή στην πληροφορική και την αρχιτεκτονική των Η/Υ
[...] Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας φιλοδοξεί να αγκαλιάσει όλους όσους έχουν ανησυχία γύρω από τον κόσμο των υπολογιστών και της πληροφορικής, είτε αυτοί είναι αρχάριοι, είτε ασχολούνται με την πληροφορική και θέλουν να αυξήσουν τις γνώσεις τους και να τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται εξαιτίας της ανάπτυξης της τεχνολογίας των υπολογιστών και της επιστήμης της πληροφορικής.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 207 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-411-503-7
ISBN (10ψήφιο): 960-411-503-0
Βάρος: 0.409 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
17.32
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.51
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Φυσικός, M.Sc. (Master Παιδαγωγικής και Διδακτικής), μετεκπαίδευση σε θέματα Πληροφορικής, Εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας και Τηλεματικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών. Καθηγητής Πληροφορικής από το 1994 σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.), από το 1996 έως το 1999 καθηγητής στη Μέση Τεχνική Νοσηλευτική Σχολή Πατρών "Ο Αγ. Ανδρέας", επιμορφωτής σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών σε στελέχη επιχειρήσεων, υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς μέσω προγραμμάτων του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., του ΟΑΕΔ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια της "Κοινωνίας της Πληροφορίας". Διευθυντής σπουδών σε Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Πληροφορικής, και από το 1999 καθηγητής Πληροφορικής σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.), επίσης, Εργαστηριακός συνεργάτης Πληροφορικής στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Πατρών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.