Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανόργανη χημεία
(Βασικές αρχές)

Ανόργανη χημεία
Η έκδοση του παρόντος βιβλίου έχει ως σκοπό την παροχή κατάλληλου βοηθήματος στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου αλλά και σε κάθε σπουδαστή που θα ήθελε να μελετήσει τις βασικές αρχές της ανόργανης χημείας. Το υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόησή του είναι οι γνώσεις που έχει αποκτήσει κανείς με την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών. Η παρουσίαση των αρχών γίνεται από την αρχή και ως εκ τούτου, το παρόν εγχειρίδιο θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα και για τους διδάσκοντες των τελευταίων τάξεων των λυκείων της χώρας.
Οι απαιτούμενες έννοιες δίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή απλότητα και σαφήνεια χωρίς όμως να θυσιάζεται η χημική τους ορθότητα και η λογική συνέπεια. Ερωτήσεις όπως "γιατί;", "πώς;" "πότε;" διατρέχουν όλη την ύλη, οδηγώντας μεθοδικά στην κατανόηση των εννοιών.
Περιλαμβάνονται σχήματα, διαγράμματα καθώς και πίνακες που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη στην εμπέδωση των αρχών της Ανόργανης Χημείας χωρίς να απαιτείται στείρα απομνημόνευση. Επιπλέον σε όλα τα κεφάλαια παρατίθενται ερωτήσεις προς απάντησ, λυμένες ασκήσεις και παραδείγματα που θα διευκολύνουν τον αναγνώστη στον τρόπο σκέψης, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθεται και η αντίστοιχη βιβλιογραφία.

28χ21 εκ., 534 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1
Ταξινόμιση DDC: 546 (Χημεία, Ανόργανη)
ISBN: 978-960-351-583-8
ISBN (10ψήφιο): 960-351-583-3
Βάρος: 1.806 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
66.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

59.62
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.