Οδηγός της Oracle Database 10g
zoom in
32.00€ -10% 28.80€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605124595

  • Κατηγορίες:

    Πληροφορική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Γκιούρδας Μ.

Μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές της διαχείρισης και του προγραμματισμού της Oracle Database 10g με αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό. Μέσω των εργασιών που περιέχει, μαθαίνεται τα βασικά των βάσεων δεδομένων, το ρόλο του διαχειριστή και τα χαρακτηριστικά των μεγάλων βάσεων δεδομένων. Παρέχεται επίσης μια αναλυτική εισαγωγή στον προγραμματισμό SQL, PL/SQL, Java και XML.

Γιάννης Β. Σαμαράς (Μεταφραστής)

Ο Γιάννης Β. Σαμαράς είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος ΕΜΠ.

Ian Abramson

Ian Abramson (Συγγραφέας)

O Ian Abramson είναι ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Θεμάτων της Red Sky Data, μιας εταιρείας με έδρα το Τορόντο, που υλοποιεί λύσεις Αποθηκών Δεδομένων και Oracle για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Έχει συγγράψει μαζί με άλλους πολλά βιβλία για την Oracle. Είναι επίσης φημισμένος για τα σεμινάρια και για τα μαθήματα περί τεχνικών θεμάτων που παραδίδει.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael S. Abbey

Michael S. Abbey (Συγγραφέας)

O Michael S. Abbey είναι ομιλητής σε πολλές εκδηλώσεις ομάδων χρηστών της Oracle. Εργάζεται με το λογισμικό από τα μέσα της δεκαετίας του '80, και έχει εργαστεί με τις εκδόσεις 3 ως 10g της Oracle. Είναι ενεργό μέλος του International Oracle Users Group, μιας κοινότητας χρηστών με έδρα το Σικάγο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael Corey

Michael Corey (Συγγραφέας)

O Michael Corey, επιχειρηματίας, συγγραφέας και φημισμένος ειδικός σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων και Αποθήκες Δεδομένων, έχει ιδρύσει την Ntirety Technologies από τον Μάιο του 2001. Είναι ομιλητής σε τεχνικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο και έχει γράψει πολλά άρθρα και βιβλία για τεχνικά θέματα. Επίσης έχει λάβει μέρος στη συγγραφή αρκετών βιβλίων της σειράς Oracle. Τέλος, έχει ιδρύσει (και είναι ενεργό μέλος σε) πολλές οργανώσεις και ομάδες χρηστών της Oracle.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
391
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.715 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση