Η ακρογιαλιά των ονείρων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η ακρογιαλιά των ονείρων

Μυθιστόρημα

Sergio Bambaren

Το γεγονός ότι δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι, δεν σημαίνει πως δεν είναι και αληθινά. Κάθε μέρα, σε αυτή εδώ την παραλία, νιώθεις τον ήλιο να ζεσταίνει το πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να βλέπεις τις αχτίδες του να σε αγγίζουν για να ξέρεις πως είναι αληθινός.
Χαρά Γιαννακοπούλου

Χαρά Γιαννακοπούλου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1972. Έχει μεταφράσει πολλά βιβλία και έχει γράψει μυθιστορήματα για εφήβους: "Λητώ", (Ελληνικά Γράμματα, 1998), "Η ιστορία μιας ιστορίας", (Ελληνικά Γράμματα, 1999), "Το νησί που ταξιδεύει", (Ελληνικά Γράμματα, 2000) και "Μπλιαχ!" (Ελληνικά Γράμματα, 2005). Επίσης, έχει γράψει τα παραμύθια "Παιχνίδι με το πιάνο", (Ελληνικά Γράμματα, 2007) και "Η απέναντι μοναξιά", (Ελληνικά Γράμματα, 2003), που της χάρισε και το βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Sergio Bambaren

Sergio Bambaren (Συγγραφέας)

O Sergio Bambaren γεννήθηκε το 1960 στο Περού, αποφοίτησε από το Bρετανικό Λύκειο στη Λίμα και σπούδασε χημικός μηχανικός στις HΠA. H αναζήτηση του "τέλειου κύματος" οδήγησε τον παθιασμένο σέρφερ να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο. Tο πρώτο του βιβλίο, "Ένα δελφίνι ονειρεύεται", έγινε διεθνές μπεστ σέλερ. Έτσι ο Bambaren εγκατέλειψε το επάγγελμα του μηχανικού και αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στη συγγραφή και στο πάθος του για τη θάλασσα. Mετά από μακρόχρονη παραμονή στο Σίδνεϊ, σήμερα ζει και πάλι στη Λίμα. Tο 1999 έγραψε το βιβλίο "H ακτή των ονείρων", το 2001 "Tο λευκό πανί" και το 2002 τα βιβλία "O φύλακας του φωτός" και "Σαμάνθα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Paola Goitia (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
164
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.254 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση