Το κορίτσι με τα πορτοκάλια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το κορίτσι με τα πορτοκάλια

Jostein Gaarder

Ένα σύγχρονο παραμύθι με φιλοσοφική διάσταση, μια πανέμορφη ιστορία αγάπης.
Δύο φωνές ενώνονται σε έναν εκπληκτικό διάλογο και δημιουργούν ένα βιβλίο έμπνευσης και αισιοδοξίας που δίνει απαντήσεις σε βαθιά προσωπικά ερωτήματα. Βρείτε την αγάπη και κυρίως τη δύναμη να επιλέξετε τα πιο δύσβατα μονοπάτια της ζωής. Ένα μυθιστόρημα που υπερβαίνει τα σύνορα του χρόνου και μας οδηγεί σε επίγειους και υπέργειους παραδείσους.
Ο συγγραφέας του βιβλίου ``Ο Κόσμος της Σοφίας``, που ενέπνευσε ανθρώπους κάθε ηλικίας βοηθώντας τους να κατανοήσουν την ιστορία της φιλοσοφίας, ξετυλίγει το νήμα της ιστορίας ενός μυστηριώδους κοριτσιού που έμελλε να αλλάξει την πορεία της ζωής ενός απλού καθημερινού αγοριού και φιλοδοξεί να αλλάξει και τη δική σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Jostein Gaarder

Jostein Gaarder (Συγγραφέας)

O Γιοστέιν Γκάαρντερ γεννήθηκε το 1952. Σπούδασε φιλοσοφία, θεολογία και λογοτεχνία στο Όσλο. Kατόπιν εργάστηκε για δέκα χρόνια ως καθηγητής φιλοσοφίας μέσης εκπαίδευσης. Aρχικά έγραψε βιβλία για παιδιά και εφήβους. Σήμερα εργάζεται ως συγγραφέας. Zει στο Όσλο με τη γυναίκα του, η οποία είναι θεατρολόγος, και με τους δύο γιους του. Tο πρώτο του μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε στα ελληνικά είναι O Kόσμος της Σοφίας, το οποίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Tο Mυστήριο της Tράπουλας κυκλοφόρησε το 1990, δύο χρόνια πριν από τον Kόσμο της Σοφίας, και το 1991 κέρδισε το Bραβείο Kριτικών Λογοτεχνίας της Nορβηγίας, το σημαντικότερο λογοτεχνικό βραβείο της χώρας του. Eίναι συγγραφέας επίσης των παιδικών βιβλίων "Tο μυστήριο των Xριστουγέννων", "Eίναι κανείς εκεί;" και των μυθιστορημάτων "Vita Brevis", "Μέσα από το σκοτεινό καθρέφτη", "Το κάστρο των Αγγέλων", "Μάγια", "Το θαύμα της ζωής", "Η μαγική βιβλιοθήκη", "Η κόρη του διευθυντή του τσίρκου" και "Το κορίτσι με τα πορτοκάλια".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ιάκωβος Κοπερτί (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
222
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.353 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση