Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχολείο και περιβάλλον
(Από τη θεωρία στην πράξη)
Συγγραφέας:   Νίκος Αναστασάτος


Σχολείο και περιβάλλον
Μεγάλος είναι πλέον ο αριθμός των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας ο οποίος ενδιαφέρεται για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται στα σχολεία.
Πολλοί εκπαιδευτικοί, ενώ επιθυμούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο χώρο Π.Ε., διστάζουν, κάποιοι άλλοι εγκαταλείπουν την προσπάθεια πριν την ολοκλήρωσή της και ορισμένοι, ενώ την ολοκληρώνουν, αδυνατούν να την αξιολογήσουν αγνοώντας το μέγεθος ή μη της επιτυχίας του προγράμματος, έτσι ώστε να συμπληρώσουν τυχόν παραλείψεις και να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες τους.
Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο Π.Π.Ε., το οποίο επιχειρεί να καλύψει, με ολιστικό τρόπο, τα σύγχρονα περιβαλλοντικά ζητήματα. Με αφετηρία το τοπικό και περιφερειακό περιβάλλον, δίνεται έμφαση στο εθνικό αλλά και στο παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το σκεπτικό "Σκέψου πλανητικά, δράσε τοπικά".
Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές και ερευνητές που εμπλέκονται στο χώρο της Π.Ε., αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο, συνειδητοποιημένο και ενεργό πολίτη που συμμετέχει στα κοινά για έναν πιο πράσινο πλανήτη, για μια ποιότητα ζωής. Απευθύνεται, τέλος, σε κάθε πολιτικό που στα κέντρα λήψης αποφάσεων η στάση του συμπορεύεται με τη δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς ρητορεία, αλλά με δράση.

24χ19 εκ., 396 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Δημιουργικότητα
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 372.357 (Περιβαλλοντική εκπαίδευση)
Άλλα πρόσωπα: Γιώτα Ξανθάκου (Υπεύθυνος Σειράς) , Μαρία Α. Καΐλα (Υπεύθυνος Σειράς) , Franz Monks (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-6622-10-6
ISBN (10ψήφιο): 960-6622-10-Χ
Βάρος: 0.861 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.