Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αλγόριθμοι και εφαρμογές συστημάτων επικοινωνιών
(Σήματα και συστήματα)
Συγγραφείς:   Nevio Benvenuto, Giovanni Cherubini,


Αλγόριθμοι και εφαρμογές συστημάτων επικοινωνιών
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό διδακτικό εργαλείο για όσους θέλουν να μελετήσουν τη θεωρία και τις τεχνικές σχεδίασης των σύγχρονων επικοινωνιακών συστημάτων, μιας και αποτελεί μια ολοκληρωμένη εργασία για τους θεμελιώδεις αλγόριθμους και τις αρχιτεκτονικές των τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών. Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας των συγγραφέων του στη διδασκαλία σειράς μαθημάτων σε θέματα αλγορίθμων για τηλεπικοινωνίες, καθώς επίσης και της επαγγελματικής πείρας που έχουν αποκτήσει σε ερευνητικά κέντρα της βιομηχανίας. Το κείμενο εξηγεί τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά το σχεδιασμό συστημάτων επικοινωνιών για ενσύρματα ή ασύρματα κανάλια. Ειδικότερα, εστιάζεται στις θεμελιώδεις αρχές στον τομέα αυτόν, προκειμένου να δοθεί στον αναγνώστη η απαραίτητη τεχνογνωσία για να μπορεί να σχεδιάζει επιμέρους υποσυστήματα. Στην ελληνική έκδοση, το αρχικό βιβλίο "Algorithms for communications systems and their applications" των δεκαεννέα κεφαλαίων έχει οργανωθεί σε τρεις τόμους, με τους τόμους Ι και ΙΙ να περιέχουν από πέντε κεφάλαια, ενώ ο τόμος ΙΙΙ περιέχει τα υπόλοιπα εννέα κεφάλαια.
Οι τρεις τόμοι του βιβλίου "Αλγόριθμοι και εφαρμογές συστημάτων επικοινωνιών" μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, όσο και από επαγγελματίες μηχανικούς για θέματα που αφορούν τη σχεδίαση και την υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών συσκευών.

24χ17 εκ., 602 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Πάτρα
Αριθμός τόμου: 1 από 3
Ταξινόμιση DDC: 511.8 (Αλγόριθμοι)
Άλλα πρόσωπα: Θεόδωρος Α. Αντωνακόπουλος (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-530-065-4
ISBN (10ψήφιο): 960-530-065-6
Βάρος: 1.26 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
46.27
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

41.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.