Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Super stocks
(Η καλύτερη επενδυτική επιλογή και πώς να τη διακρίνετε. Σκέψεις και ιδέες για την αναγνώριση των αποδοτικότερων επενδύσεων στο χρηματιστήριο)

Super stocks
To βιβλίο "Super stocks" αποτελεί μία ευρεία συλλογή αναλύσεων, άρθρων και τελευταίων δημοσιεύσεων ατομικής ή συλλογικής έρευνας, γύρω από τον παραδοσιακό και σύγχρονο κόσμο του Χρηματιστηρίου. Απώτερος σκοπός του είναι η πολύπλευρη ανάλυση και η σφαιρική αντιμετώπιση όλων των δεδομένων, τα οποία ο σύγχρονος επενδυτής οφείλει να συμπεριλάβει στην επενδυτική του παιδεία, ώστε να αναζητά με επιτυχία τις αποδοτικότερες μακροπρόθεσμες επιλογές στο συναρπαστικό χώρο του Χρηματιστηρίου.
Στο βιβλίο παρουσιάζονται θέματα όπως η θεμελιώδης ανάλυση, οι βασικές αρχές της τεχνικής ανάλυσης και τα σημαντικότερα κριτήρια αξιολόγησης των μετοχών - όπως είναι οι δείκτες P/E, κεφαλαιοποίηση/πωλήσεις, PEG και συντελεστής beta, καθώς και οι χρηματοοικονομικοί αριθμοδείκτες. Επίσης, γίνεται
αναφορά στις συνθήκες και τη δομή των αγορών, στις κυκλικές εταιρίες, καθώς και στο πρώτο κύμα εξαγορών και συγχωνεύσεων στην Ελλάδα.

24χ17 εκ., 320 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 332.6 (Επενδύσεις ), 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-85823-8-5
ISBN (10ψήφιο): 960-85823-8-5
Βάρος: 0.601 κιλά
Εκδότης: Metapublications
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
27.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

24.65
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ των ΗΠΑ και στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ της Μ. Βρετανίας (I.S.M.A. Centre) ειδικευόμενος στις χρηματιστηριακές επιστήμες. Έχει εργαστεί ως χρηματοοικονομικός αναλυτής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τη θέση του διευθυντή Μελετών και Αναλύσεων μεγάλων χρηματιστηριακών εταιριών στον ελληνικό χώρο. Έχει εκπονήσει ειδικές μελέτες για την κεφαλαιαγορά και τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές με θέματα μεταξύ των άλλων τη θεμελιώδη ανάλυση και τη σύγχρονη αποτίμηση των εισηγμένων εταιριών, τις διεθνείς αγορές συναλλάγματος καθώς και τις επιδράσεις από τις υποτιμήσεις νομισμάτων στα διεθνή χρηματιστήρια. Οι δημοσιεύσεις και οι απόψεις του έχουν φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν σε γνωστά έντυπα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Super stocks - Η καλύτερη επενδυτική επιλογή και πώς να τη διακρίνετε".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.