Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εκπαιδευτικά συστήματα
(Οργάνωση και διοίκηση: συστημική προσέγγιση)
Συγγραφέας:   Βαγγέλης Κωτσίκης


Εκπαιδευτικά συστήματα
Οι συχνές αλλαγές των τελευταίων χρόνων στο εκπαιδευτικό μας σύστημα που ονομάσθηκαν "μεταρρύθμιση", αλλά και οι ευρύτερες αλλαγές που στο μεταξύ επήλθαν στα εκπαιδευτικά συστήματα των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μας ανάγκασαν να προβούμε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε νέα έκδοση του βιβλίου "Εκπαιδευτικά συστήματα", ώστε να συμπεριλάβουμε τις νέες αλλαγές, κυρίως στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Με την ευκαιρία αυτή, που συνέπεσε άλλωστε και με την εξάντληση και της δεύτερης έκδοσης, κρίναμε σκόπιμο να επαναδιατυπώσουμε πολλά κεφάλαια, αλλά και να συμπληρώσουν το περιεχόμενό του με νέα κεφάλαια και ύλη που θεωρήσαμε απαραίτητη για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων της διδασκαλίας.

Η όλη προσπάθεια έχει ως στόχο να καλύψει άμεσες εκπαιδευτικές ανάγκες που προέκυψαν από τις αλλεπάλληλες αυτές αλλαγές.

Η όλη δομή του βιβλίου παραμένει σχηματικά η ίδια, όπως και στην προηγούμενη έκδοση.

(από τον πρόλογο της Γ΄έκδοσης)

24χ17 εκ., 404 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370.495 (Εκπαίδευση - Ελλάς), 658.312 4 (Εκπαίδευση (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού)), 379.2 (Εκπαιδευτική πολιτική)
ISBN: 978-960-286-643-6
ISBN (10ψήφιο): 960-286-643-8
Βάρος: 0.771 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
27.01
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

21.07
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.