Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ελληνική Access 2002 με εικόνες
Συγγραφέας:   Faithe Wempen


Offer
Η Ελληνική Access 2002 - Με Εικόνες είναι ένας οδηγός που δημιουργήθηκε ειδικά για όσους μαθαίνουν ευκολότερα έχοντας οπτική εικόνα των απαραίτητων ενεργειών. Με τη χρήση της Access και την καθοδήγηση του συγκεκριμένου Οδηγού Οπτικής Εκμάθησης πολύ σύντομα ο αρχάριος θα μπορεί να δημιουργήσει εξειδικευμένες και αποτελεσματικές εφαρμογές για την αποθήκευση και την ανάλυση πληροφοριών σε πληθώρα θεμάτων. Το βιβλίο Ελληνική Access 2002 - Με Εικόνες εστιάζει με τον καλύτερο τρόπο στην εκτέλεση βασικών λειτουργιών, παρέχοντας παραστατικές οδηγίες βήμα-προς-βήμα για τη χρήση των λειτουργιών αυτών. Ακόμα όμως και οι πιο έμπειροι χρήστες πρόκειται να επωφεληθούν, διαβάζοντας περιορισμένο όγκο κειμένων και τεχνικών λεπτομερειών. Ξεκινώντας από πολύ αρχικές έννοιες η Ελληνική Access 2002 - Με Εικόνες καθοδηγεί τον αναγνώστη μέχρι τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος σχεσιακής βάσης δεδομένων. Επιπλέον καθώς προχωράει, διαπιστώνει ότι περιέχει πολλά στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να αυξήσει τις γνώσεις και τις ικανότητές του. Η Access είναι από τα πιο δημοφιλή συστήματα βάσεων δεδομένων και η έκδοση 2002 (ΧΡ) αποτελεί τμήμα του πακέτου εφαρμογών Microsoft Office XP. Στη νέα της, βελτιωμένη έκδοση από άποψη δυνατοτήτων και χρηστικότητας προσφέρει εξειδικευμένες δυνατότητες αξιοποίησης του Web. Για τον αρχάριο ή "ερασιτέχνη" χρήστη η Access 2002 έχει ενσωματώσει περισσότερες αυτοματοποιημένες διαδικασίες, περισσότερους οδηγούς βηματικής καθοδήγησης στις πολύπλοκες διαδικασίες και πιο κατανοητές εντολές και μηνύματα. Στην Ελληνική Access 2002 - Με Εικόνες συμπεριλαμβάνονται τέσσερα παραρτήματα που καλύπτουν (α) θέματα εγκατάστασης, (β) οδηγό για τα μενού, τις γραμμές εργαλείων και το περιβάλλον βοήθειας, (γ) συντομεύσεις του πληκτρολογίου και (δ) γλωσσάρι με τους ορισμούς εξειδικευμένων όρων.

24χ17 εκ., 376 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.74 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βάσεις δεδομένων)
ISBN: 978-960-531-125-4
ISBN (10ψήφιο): 960-531-125-9
Βάρος: 0.839 κιλά
Εκδότης: Δίαυλος
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
22.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

H Faithe Wempen M.A. έχει την εταιρεία Your Computer Friend, μία επιχείρηση εκπαίδευσης και αντιμετώπισης προβλημάτων, που εξειδικεύεται στην βοήθεια των αρχάριων χρηστών, ώστε να αισθανθούν άνετα με το PC τους. Είναι επίσης A+ πιστοποιημένη τεχνικός υπολογιστών και συγγραφέας περισσότερων από 40 βιβλία υπολογιστών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.