Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βελτιώστε τη μνήμη σας
(Τεχνικές και ασκήσεις)
Συγγραφέας:   Jonathan Hancock


Offer
Oι απίστευτες ικανότητες της ανθρώπινης μνήμης εξετάζονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο. Κάθε τομέας της ζωής μας εξαρτάται από τη μνήμη. Βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, ακόμα και στις βασικές μας λειτουργίες. Εκτιμάται ότι ο μέσος ενήλικος γνωρίζει τη σημασία περίπου 100.000 λέξεων της μητρικής του γλώσσας και έχει συγκρατήσει στη μνήμη του πληροφορίες που ισοδυναμούν με μια εγκυκλοπαίδεια 10 δισεκατομμυρίων σελίδων.
Με το παρόν βιβλίο θα μετατρέψετε τη μνήμη σας σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο που θα βελτιώσει και θα αλλάξει την καθημερινή σας ζωή και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε οποιονδήποτε στόχο σας. Σχεδιασμένες από έναν από τους πρωτοπόρους ειδικούς στη μνήμη, οι τεχνικές που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο θα σας επιτρέψουν να ανακαλέσετε στη μνήμη σας αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία. Έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της φαντασίας σας για να ανακαλείτε στη μνήμη σας πληροφορίες και θα δημιουργείτε νοητές κάρτες αρχειοθέτησης για την αποθήκευση πληροφοριών. Επιπλέον θα μάθετε ημερομηνίες και χρονολογίες, ονόματα και πρόσωπα, ξένες γλώσσες, διαδρομές, ομιλίες, λίστες για ψώνια και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα.
Πολύ σημαντικό είναι η κατάσταση της μνήμης μας να διατηρείται καθώς μεγαλώνουμε και σε αυτό το κομμάτι το βιβλίο θα σας δώσει νέους τρόπους και θα προτείνει νέες τεχνικές.
Στο βιβλίο περιέχονται πάνω από 50 διαφορετικές ασκήσεις για την εξάσκηση της μνήμης, που θα κάνουν τη διαδικασία ανάκλησης πληροφοριών εύκολη, διασκεδαστική και δημιουργική.
Οι εφαρμογές που προτείνονται μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι μαθητές και οι φοιτητές μπορούν επίσης να ωφεληθούν και να βελτιώσουν τους βαθμούς τους.
Η ενίσχυση της μνήμης μετά από αυτά τα τεστ θα εκτοξευθεί και η ποιότητα της ζωής σας θα καλυτερεύσει ακολουθώντας τα βήματα του βιβλίου αυτού.

25χ20 εκ., 176 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 153.12 (Μνήμη)
Άλλα πρόσωπα: Μαρία Κονιώτη (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-423-477-6
ISBN (10ψήφιο): 960-423-477-3
Βάρος: 0.753 κιλά
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
16.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.