Γιατί δεν κοιμάσαι Λάκη Κουνελάκη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γιατί δεν κοιμάσαι Λάκη Κουνελάκη

Κατερίνα Αναγνώστου

7.13€ -25% 5.35€
Κοντεύουνε μεσάνυχτα κι ο Λάκης Κουνελάκης δε λέει να κοιμηθεί. Οι γονείς του τον νανουρίζουν και του λένε παραμύθια. Όμως ο ύπνος αδύνατο να ΄ρθει. Ξαφνικά καταφτάνουν οι γείτονες να βοηθήσουν το Λάκη να κοιμηθεί. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Καίτη Ι. Τοπάλη (Υπεύθυνος Υποσειράς)


Μαρίνα Κυρίτση (Εικονογράφος)

Η Μαρίνα Κυρίτση γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη ζωγραφική και το σχέδιο. Είναι απόφοιτος της Fine Art (Καλών Τεχνών) του Kent Institute of Art & Design, University of Kent της Αγγλίας, με κατεύθυνση στη ζωγραφική. Η εικονογράφηση του βιβλίου "Αγαπημένο μου κασετοφωνάκι" είναι η αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.

Κατερίνα Αναγνώστου

Κατερίνα Αναγνώστου (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αιγάνη Λαρίσης το 1958. Ζει και εργάζεται στη Λάρισα ως ιδιωτική υπάλληλος. Η παιδική λογοτεχνία είναι η μεγάλη της αγάπη. Της αρέσει να γράφει, καθώς επίσης και να διαβάζει παιδικά βιβλία. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Έχει πάρει τρεις διακρίσεις από τη Γ.Λ.Σ. και μία από τον Κ.Ε.Π.Β. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
21χ21
Βάρος:
0.288 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση