Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
e-Marketing
(Διαδικτυακό μάρκετινγκ)
Συγγραφέας:   Μάρω Βλαχοπούλου


e-Marketing
Η πληροφορική και οι νέες τεχνολογίες μετέβαλαν τη λειτουργία του κλασικού μάρκετινγκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων μέσων προώθησης και νέων στρατηγικών μάρκετινγκ.
Το βιβλίο αυτό ασχολείται με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στο Μάρκετινγκ και αναλύει ζητήματα όπως:
- Ανάπτυξη προγράμματος και στρατηγικής Ίντερνετ Μάρκετινγκ
- Ηλεκτρονική παρακολούθηση σημείων πώλησης
- Χρήση έξυπνων καρτών
- Online Advertising
- Στρατηγική Ιογενούς Μάρκετινγκ
- Customer Relationship Management
- Διαχείριση Γνώσης και Εξόρυξη Δεδομένων

24χ17 εκ., 626 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-7745-04-0
ISBN (10ψήφιο): 960-7745-04-3
Βάρος: 1.319 κιλά
Εκδότης: Rosili
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
32.30
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

28.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Μάρω Βλαχοπούλου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών, στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ειδίκευσης Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών (Marketing Management, BWL Universitaet Mannheim και A.Π.Θ.) και διδακτορικού (Πληροφοριακά Συστήματα Μάρκετινγκ) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η Μάρω Βλαχοπούλου έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία σε θέματα Μάρκετινγκ: Αρχές και Διοίκηση Μάρκετινγκ, Πληροφοριακά Συστήματα Μάρκετινγκ, Νέες τεχνολογίες Μάρκετινγκ, Ε- Business, Ηλεκτρονικά Επιχειρηματικά Μοντέλα, Database Marketing, GIS και Μάρκετινγκ, Internet Μάρκετινγκ και διαδικτυακό σχέδιο μάρκετινγκ, Στρατηγικό Μάρκετινγκ, CRM/ Customer Relationship Management - Συστήματα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και Ειδικά Θέματα Μάρκετινγκ από το 1982 μέχρι σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Τμήμα Εφ. Πληροφορικής, στο μεταπτυχιακό τμήμα ΜIS και ΜΒΑ, σε προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ), στο Οικονομικό Επιμελητήριο, στο ΕΛΚΕΠΑ, στον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών, στην ΠΑΣΕΓΕΣ και σε άλλους ιδιωτικούς φορείς. Έχει επίσης οργανώσει Business - Marketing Games (simulation) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τους φοιτητές και την οργάνωση φοιτητών AIESEC. Έχει παρουσιάσει πολλές εργασίες της σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, έχει δημοσιεύσει άρθρα της σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Τα πεδία των ερευνητικών της ενδιαφερόντων επικεντρώνονται σε θέματα: Διοίκησης Μάρκετινγκ, Πληροφοριακών Συστημάτων Μάρκετινγκ, Συστημάτων Στήριξης Αποφάσεων Μάρκετινγκ, χρήσης νέων τεχνολογιών (bar codes, smart cards, loyalty programs, MRP, κ.ά.) και της πληροφορικής στο μάρκετινγκ, Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS), Μάρκετινγκ μέσα από το Internet (on-line marketing), Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, διαχείρισης ηλεκτρονικής εφοδιαστικής αλυσίδας, συστημάτων CRM (Customer Relationship Management - Συστήματα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων), ERP (Enterprise Resource Planning - Συστήματα προγραμματισμού επιχειρησιακών πόρων), καθώς και συστημάτων διαχείρισης γνώσης και εξόρυξης δεδομένων (Knowledge management /data mining) για το μάρκετινγκ. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), μέλος των Ινστιτούτων Μάρκετινγκ και Πληροφορικής (ΕΙΜ και ΕΙΠ), του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (ΕΕΕΕ), της International Society for Inventory Research, καθώς και της Society of Logistics Engineers (SOLE, αντιπρόεδρος επιστημονικού του Διοικητικού της Συμβουλίου στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης), μέλος της ΕΠΕΓΕ, κ.ά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.