Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αρχές μάρκετινγκ
(Η ελληνική προσέγγιση)

Αρχές μάρκετινγκ
Το βιβλίο "Αρχές μάρκετινγκ, η ελληνική προσέγγιση" απευθύνεται στους φοιτητές και στα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν μια σύντομη και περιεκτική γνώση σχετικά με το Μάρκετινγκ. Ο άξονας επάνω στον οποίο κινείται ολόκληρη η συγγραφική σκέψη είναι η σύνδεση της θεωρίας του Μάρκετινγκ με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα. Συμπεριλαμβάνει τις πιο πρόσφατες απόψεις ΄Ιντερνετ και Προσωπικού Μάρκετινγκ. Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σε γλώσσα απλή και κατανοητή. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από ερωτήσεις, εργασίες εφαρμογής και ασκήσεις αντλημένες από περιπτώσεις ελληνικών επιχειρήσεων.

24χ17 εκ., 463 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-85749-6-0
ISBN (10ψήφιο): 960-85749-6-Χ
Βάρος: 1 κιλά
Εκδότης: Rosili
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
31.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.59
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Αλεξία Τζωρτζάκη είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο. & Ε.Ε.), Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Συμμετείχε στο πρόγραμμα ERASMUS της Ε.E. (υπότροφος), όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα «Diploma in Business Analysis» του πανεπιστημίου του Lancaster της Μ. Βρετανίας. Επίσης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Master in Business Administration (Μ.Β.Α.). Η Αλεξία Τζωρτζάκη ανήκει στη νέα γενιά των επιχειρηματιών με πλατιά μόρφωση και πείρα. Είναι διευθύνουσα σύμβουλος του εκδοτικού οίκου Rosili. Eως και το 2002 διεύθυνε την Montana Media (www.montana-media.co.uk), συμβουλευτική εταιρεία με έδρα στη Μ. Βρετανία και γραφεία στην Αθήνα. Η εταιρεία είχει στόχο την ανάπτυξη κερδοφόρων πωλήσεων και την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των πελατών της, ιδίως όσον αφορά την αποτελεσματική εκμετάλλευση και ένταξη των ίντερνετ και new media στις επιχειρήσεις (Web Optimise SystemTM). Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Montana Media συμπεριλαμβανόταν και η αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων καθώς και η διεκπεραίωση σεμιναρίων σε Μ.Μ.Ε. Το 2001 προτάθηκε για το βραβείο Welsh Woman of the Year in New Media. Πριν την εδραίωση της Montana Media, η Αλεξία Τζωρτζάκη διετέλεσε Group Marketing Manager στην National Britannia, μία πολυεθνική στο χώρο της δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας. Μεταξύ των 36.000 πελατών της ήταν και τα πολυκαταστήματα Marks & Spencer, τα σουπερμάρκετ Safeway, ASDA, τα εστιατόρια ετοίμων φαγητών McDonalds κ.α. Η μεγαλύτερη συνεισφορά της ήταν η συγκρότηση νέων πληροφοριακών συστημάτων μάρκετινγκ και η διαμόρφωση δυναμικών στρατηγικών ίντερνετ μάρκετινγκ. Στη θέση της Product Group Manager στην εταιρεία Wickes plc στο Λονδίνο απέκτησε ιδιαίτερη πείρα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στην ανταγωνιστική αγορά των λιανικών πωλήσεων στον χώρο της διακόσμησης. Ήταν επίσης υπεύθυνη για την οργάνωση όλων των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας Wickes στα 100 καταστήματά της στη Μ. Βρετανία. Πριν από την εταιρεία Wickes plc, εργάστηκε ως σύμβουλος στο Training & Enterprise Council της Αγγλίας (αντίστοιχο φορέα του ΕΟΜΜΕΧ). Εργάστηκε επίσης ως Brand Manager στον Όμιλο Εταιρειών Μπουτάρη. ΄Ηταν μέλος της τριμελούς επιτροπής για τη συγχώνευση της εταιρείας Καμπά Α.Ε. μετά την εξαγορά της από τον ΄Ομιλο Εταιρειών Μπουτάρη. Η συγγραφέας έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε θέματα Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ. Είναι μέλος επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων, όπως το Chartered Institute of Marketing (με βαθμίδα Chartered Marketer).

Τζωρτζάκης, Κώστας
Ο Κώστας Τζωρτζάκης είναι τ. Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά και τ. Λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟ & ΕΕ). Εργάστηκε ως project manager στους οικονομικούς οργανισμούς Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ). Έχει διαχειριστεί σημαντικές θέσεις ευθύνης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και έχει εκπονήσει μελέτες για λογαριασμό διαφόρων επιχειρήσεων κι οργανισμών. Επίσης, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία επιχειρησιακού περιεχομένου και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά αρκετά άρθρα σχετικά με το Management και Marketing.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.