Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μάρκετινγκ μάνατζμεντ
(Η ελληνική προσέγγιση: Αρχές, στρατηγικές, εφαρμογές: Ίντερνετ μάρκετινγκ, προσωπικό μάρκετινγκ)

Μάρκετινγκ μάνατζμεντ
Πρακτικός σύμβουλος για την επίλυση των καθημερινών επιχειρηματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ο επιχειρηματίας και τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών στον ελληνικό χώρο.
Πολύτιμος οδηγός για τους φοιτητές στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν την επιστήμη του Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ, μέσα από εύστοχους συνδυασμούς θεωρίας και παραδειγμάτων.
Μοναδικό στο είδος του βιβλίο, μια και κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται απο ερωτήσεις, εργασίες εφαρμογής και ασκήσεις βασισμένες σε περιπτώσεις επωνύμων ελληνικών επιχειρήσεων.
Συμπεριλαβάνει:
- Γενικές αρχές, προγραμματισμό και στρατηγικές Μάρκετινγκ
- Ειδικές εφαρμογές του Μάρκετινγκ
- ΄Ιντερνετ και Προσωπικό Μάρκετινγκ
Το βιβλίο ενδείκνυνται για:
-Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ
-Σπουδαστές ΚΕΚ, ΙΕΚ
-Στελέχη επιχειρήσεων.

24χ17 εκ., 658 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-85749-5-3
ISBN (10ψήφιο): 960-85749-5-1
Βάρος: 1.4 κιλά
Εκδότης: Rosili
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
40.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.05
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο ελληνικής καταγωγής καθηγητής Μάρκετινγκ John V. Petrof είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της επιστήμης του Μάρκετινγκ. Από το Emory University (Η.Π.Α.) πήρε το βασικό του πτυχίο (B.A.) και το Master in Business Administration (M.B.A.) και από το University of Florida το Ph. D. Ο καθηγητής J. Petrof ήταν επί σειρά ετών Director of the M.B.A. and D.A. program του Πανεπιστημίου του LAVAL-CANADA. Διετέλεσε, επίσης, Chairman of the Marketing Department του ίδιου Πανεπιστημίου. Σήμερα ο Δρ. Petrof βρίσκεται στο Παρίσι, όπου διδάσκει Μάρκετινγκ στο ESSEC, ως επισκέπτης καθηγητής. Έχει διδάξει επίσης Μάρκετινγκ σε άλλα πανεπιστήμια και σε ινστιτούτα, όπως: · Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο. & Ε.Ε.), ως επισκέπτης καθηγητής. · Institut de Gestion de Rennes, ως επισκέπτης καθηγητής. · Xavier University, ως καθηγητής. · Czech Management Center (Τσεχία), ως επισκέπτης καθηγητής. · Atlanda University, ως καθηγητής κ.ά. Ο Δρ Petrof έχει προσφέρει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες σε κυβερνήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπως: Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ε.Π.Ε.) - Αθήνα, Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου - Canada, Κεντρικό Εμπορικό Επιμελητήριο Cincinnati-Ohio, Eastman Kodak Company, New York, Frito-Lay κ.ά. Ο καθηγητής J. Petrof είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων Μάρκετινγκ και έχει γράψει πάνω από εξήντα (60) άρθρα σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά μεταξύ των οποίων είναι το Journal of Retailing, το Journal of Consumer Marketing, το Journal of the Academy of Marketing Science, το Business Horizons, το Journal of Small Business Management, το Recherche et Applications en Marketing κ.ά. Ο Δρ Petrof ήταν επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής για τα περιοδικά Journal of Small Business Management και Journal of the Academy of Marketing Science. Ο καθηγητής Petrof έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής. Επίσης έχει διακριθεί πολλές φορές, λόγω της συνεισφοράς του στην επιστήμη του Μάρκετινγκ. Συγγραφή και συμμετοχή στη συγγραφή των βιβλίων: · "Ψυχολογία kαταναλωτή", Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα. · "Διοίκηση μάρκετινγκ", Εκδόσεις Καραμπερόπουλου, Αθήνα. · "Οι Ελληνικοί οίνοι ποιότητος (V.Q.P.R.D.) στην αγορά της Ε.Ο.Κ." (έκδοση Κ.Ε.Π.Ε.). · "Small business management: Techniques and concepts for improving decisions", N.Y.: Mc Graw-Hill. · "Marketing in Canada: A management perspective", 3rd edition, Mc Graw-Hill Book Co. · "Le comportement du consommateur et marketing", 5th edition, Quebec, Canada: Lew Presses de l΄ Universite Laval. · "Le marketing: Fondements et applications", 5th edition, Mc Graw-Hill.

Η Αλεξία Τζωρτζάκη είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο. & Ε.Ε.), Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Συμμετείχε στο πρόγραμμα ERASMUS της Ε.E. (υπότροφος), όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα «Diploma in Business Analysis» του πανεπιστημίου του Lancaster της Μ. Βρετανίας. Επίσης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Master in Business Administration (Μ.Β.Α.). Η Αλεξία Τζωρτζάκη ανήκει στη νέα γενιά των επιχειρηματιών με πλατιά μόρφωση και πείρα. Είναι διευθύνουσα σύμβουλος του εκδοτικού οίκου Rosili. Eως και το 2002 διεύθυνε την Montana Media (www.montana-media.co.uk), συμβουλευτική εταιρεία με έδρα στη Μ. Βρετανία και γραφεία στην Αθήνα. Η εταιρεία είχει στόχο την ανάπτυξη κερδοφόρων πωλήσεων και την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των πελατών της, ιδίως όσον αφορά την αποτελεσματική εκμετάλλευση και ένταξη των ίντερνετ και new media στις επιχειρήσεις (Web Optimise SystemTM). Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Montana Media συμπεριλαμβανόταν και η αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων καθώς και η διεκπεραίωση σεμιναρίων σε Μ.Μ.Ε. Το 2001 προτάθηκε για το βραβείο Welsh Woman of the Year in New Media. Πριν την εδραίωση της Montana Media, η Αλεξία Τζωρτζάκη διετέλεσε Group Marketing Manager στην National Britannia, μία πολυεθνική στο χώρο της δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας. Μεταξύ των 36.000 πελατών της ήταν και τα πολυκαταστήματα Marks & Spencer, τα σουπερμάρκετ Safeway, ASDA, τα εστιατόρια ετοίμων φαγητών McDonalds κ.α. Η μεγαλύτερη συνεισφορά της ήταν η συγκρότηση νέων πληροφοριακών συστημάτων μάρκετινγκ και η διαμόρφωση δυναμικών στρατηγικών ίντερνετ μάρκετινγκ. Στη θέση της Product Group Manager στην εταιρεία Wickes plc στο Λονδίνο απέκτησε ιδιαίτερη πείρα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στην ανταγωνιστική αγορά των λιανικών πωλήσεων στον χώρο της διακόσμησης. Ήταν επίσης υπεύθυνη για την οργάνωση όλων των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας Wickes στα 100 καταστήματά της στη Μ. Βρετανία. Πριν από την εταιρεία Wickes plc, εργάστηκε ως σύμβουλος στο Training & Enterprise Council της Αγγλίας (αντίστοιχο φορέα του ΕΟΜΜΕΧ). Εργάστηκε επίσης ως Brand Manager στον Όμιλο Εταιρειών Μπουτάρη. ΄Ηταν μέλος της τριμελούς επιτροπής για τη συγχώνευση της εταιρείας Καμπά Α.Ε. μετά την εξαγορά της από τον ΄Ομιλο Εταιρειών Μπουτάρη. Η συγγραφέας έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε θέματα Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ. Είναι μέλος επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων, όπως το Chartered Institute of Marketing (με βαθμίδα Chartered Marketer).

Τζωρτζάκης, Κώστας
Ο Κώστας Τζωρτζάκης είναι τ. Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά και τ. Λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟ & ΕΕ). Εργάστηκε ως project manager στους οικονομικούς οργανισμούς Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ). Έχει διαχειριστεί σημαντικές θέσεις ευθύνης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και έχει εκπονήσει μελέτες για λογαριασμό διαφόρων επιχειρήσεων κι οργανισμών. Επίσης, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία επιχειρησιακού περιεχομένου και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά αρκετά άρθρα σχετικά με το Management και Marketing.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.