Το σ΄ αγαπώ σε ξένη γλώσσα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το σ΄ αγαπώ σε ξένη γλώσσα

Μυθιστόρημα

Τίτσα Πιπίνου

3.98€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604221356

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2004

  • Εκδότης

    Άγκυρα

(. . .) Δεν θα χρειάζεται παρά μόνο το ημίφως και η μοναξιά ενός μικρού δωματίου για να υπάρχουν. Η γυναίκα έχει μεγάλη ανάγκη τούτο που της συμβαίνει να το συντηρεί στο περιθώριο της κανονικής ζωής της και στο μυστήριο, για να συνεχίσει να υπάρχει όσο ακόμη θα υπάρχει. Είναι από αυτά που δεν θα άντεχαν να χάσουν την μυστικότητά τους και το ξέρει. Πάνω σε αυτόν τον καμβά θα πλεχτεί η ιστορία αυτών των δύο ανθρώπων από διαφορετικούς κόσμους, που κάθε χρόνο στη διάρκεια είκοσι ετών συναντώνται σε αυτό το νησί για να ζήσουν μαζί λίγες μέρες. Τούτο το βιβλίο είναι το χρονικό αυτών των συναντήσεων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελένη Γκίκα

Ελένη Γκίκα (Υπεύθυνος Σειράς)

Η Ελένη Γκίκα γεννήθηκε το 1959 στο Κορωπί. Δημοσιογράφος και βιβλιοκριτικός στο "Αντί", στις "Εικόνες", στο "Έθνος" και στο "Έθνος της Κυριακής" από το 1983, έχει ασχοληθεί με το μυθιστόρημα, το διήγημα, την ποίηση, το παραμύθι, έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις και έχει επιμεληθεί βιβλία και σειρές. Κυκλοφορούν τριάντα τρία βιβλία της. Δεκαπέντε μυθιστορήματα, έντεκα ποιητικές συλλογές, δύο συλλογές με διηγήματα, ένας τόμος με συνεντεύξεις και τέσσερα παραμύθια. Το βιβλίο της "Η γυναίκα της βορινής κουζίνας" (εκδόσεις Καλέντη) ήταν υποψήφιο για το βραβείο Αναγνωστών το 2012. Άρθρα, συνεντεύξεις και κριτικές της έχουν δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά ["Περίπλους", "Διαβάζω", "Νέα Ευθύνη", "diastixo", "diavasame", "Literature" κ.ά.] Ανήκει στην εκδοτική ομάδα του διαδικτυακού περιοδικού Fractal.

Τίτσα Πιπίνου

Τίτσα Πιπίνου (Συγγραφέας)

Η Τίτσα Πιπίνου γεννήθηκε στη Ρόδο όπου ζει μέχρι σήμερα. Για ένα διάστημα έζησε στην Αγγλία όπου παρακολούθησε μαθήματα γλώσσας. Στα γράμματα εμφανίστηκε το 1994 με το μυθιστόρημα "Γυναίκα της σκιάς". Ακολουθησαν τα μυθιστορήματα "Τέσσερις μέρες του Μάρτη" (1997), "Για να θυμάσαι τη Λοΐδα" (1997), "Ονειροπαγίδα" (1999), "Παλιοί γάτοι, τρυφερά ποντίκια" (2002) και άλλα. Συνολικά έχει γράψει εννιά μυθιστορήματα, ένα δοκίμιο και ένα βιβλίο για παιδιά. Διηγήματα και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε ανθολογίες, λογοτεχνικά ημερολόγια και στον Τύπο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
96
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.174 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση