Γιατί οι άνδρες όλο ψέματα λένε... και οι γυναίκες με το τίποτα κλαίνε
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γιατί οι άνδρες όλο ψέματα λένε... και οι γυναίκες με το τίποτα κλαίνε

Allan Pease

Barbara Pease

17.84€ -10% 16.06€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789607977359

  • Κατηγορίες:

    Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

  • Έτος κυκλοφορίας

    2004

  • Εκδότης

    Θέσις

Ένα βιβλίο, απο-τέλεσμα πολυετούς έρευνας, στο οποίο ο αναγνώστης θα ανακαλύψει έναν καινούργιο κόσμο σχετικά με τη συμπε-ρι-φορά των δύο φύλων και μια ολόφρεσκη προ-οπτική για την επίλυση των διαφορών στις σχέσεις μεταξύ τους. Ένα απολαυστικό βιβλίο διάσπαρτο από έξυπνες, χιου-μοριστικές ατάκες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του ανα-γνώστη, αλλά και πρακτικές λύσεις που η εφαρμογή τους εγγυάται αρμονικές και ευτυχισμένες σχέσεις με το άλλο φύλο.
Allan Pease

Allan Pease (Συγγραφέας)

O Allan Pease είναι ο κορυφαίος ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα βιβλία του, που εστιάζουν στην εξωλεκτική επικοινωνία στο επίπεδο των ανθρωπίνων σχέσεων, έχουν κυκλοφορήσει σε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα δύο γλώσσες. Ο Allan Pease δίνει επίσης διαλέξεις για την ανθρώπινη επικοινωνία σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιεί και ειδικά σεμινάρια για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Εκτός από το "Απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος" που έχει χαρακτηριστεί ως "επικοινωνιακή βίβλος", έχει γράψει άλλα 8 best seller και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Barbara Pease

Barbara Pease (Συγγραφέας)

Η Barbara Pease είναι διευθύντρια της Peace International, η οποία παράγει DVD, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για επιχειρήσεις και κυβερνήσεις παγκοσμίως. Είναι επίσης συγγραφέας, μαζί με τον σύζυγό της Allan, του διεθνούς best seller "Γιατί οι άντρες όλο ψέματα λένε... και οι γυναίκες με το τίποτα κλαίνε".


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
420
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.652 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση