Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συμβουλευτική στην υπογονιμότητα
Συγγραφείς:   Linda Hammer Burns, Sharon N. Covington,


Offer
Ένα περιεκτικό, συνεκτικό, διεπιστημονικό κείμενο για όλους τους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τους υπογόνιμους ασθενείς μέσω εκπαίδευσης και συμβουλευτικής.
Κάθε πτυχή της συμβουλευτικής υπογονιμότητας εξετάζεται από επιφανείς επιστήμονες γιατρούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, μεταξύ των οποίων κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, θεραπευτές γάμου και οικογένειας, καθώς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές.
Το βιβλίο συνοδεύεται από εκτενή παραρτήματα χρήσιμα στους κλινικούς, που περιέχουν δεδομένα όπως βιβλιογραφίες και βίντεο δημοσιεύσεων, λεπτομέρειες συναφών οργανώσεων, οδηγίες αξιολόγησης, κλινικά πρωτόκολλα, ερωτηματολόγια και έντυπα συναίνεσης και συμβάσεις πρόσληψης συμβούλου.
Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για όσους ασχολούνται με τη συμβουλευτική υπογονιμότητας αλλά και σημαντικό για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, καθώς και για τους φοιτητές της ιατρικής.
- Το λεπτομερέστερο και πληρέστερο βιβλίο που υπάρχει σήμερα, για τους κλινικούς που ασχολούνται με τη συμβουλευτική υπογονιμότητας, με εκτενή τρέχουσα βιβλιογραφία, θεωρητικά πλαίσια και θεραπευτικές προσεγγίσεις.
- Περιγράφει την ιατρική και ψυχολογική αξιολόγηση των υπογόνιμων ασθενών καθώς και διαφορετικές θεραπευτικές μεθόδους π.χ. ατομική συμβουλευτική, συμβουλευτική ζεύγους ή ομαδική συμβουλευτική.
- Εξετάζει θέματα αναπαραγωγής με τη μεσολάβηση τρίτου, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής δωρητών, παραληπτών και υποκατάστατων.
- Ασχολείται με ειδικούς πληθυσμούς, με θέματα μετά την υπογονιμότητα, με εναλλακτικούς τρόπους δημιουργίας οικογένειας και συμβουλευτική για ειδικές ιατρικές παθήσεις.
- Παρουσιάζει πρακτικά, νομικά και δεοντολογικά θέματα για τους σύμβουλους υπογονιμότητας και τον συμβουλευτικό ρόλο των συνεργαζόμενων γιατρών και νοσηλευτών.

24χ17 εκ., 410 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ψυχολογία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2 από 2
ISBN Set: 960-02-1540-5
ISBN13 Set: 978-960-02-1540-3
Ταξινόμιση DDC: 158 (Συμβουλευτική)
Άλλα πρόσωπα: Ζαΐρα Παπαληγούρα (Επιμελητής) , Ξένια Βότση (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-02-1542-7
ISBN (10ψήφιο): 960-02-1542-1
Βάρος: 0.885 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
25.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.