Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Knowledge Management
(Σύγχρονος οδηγός διαχείρισης γνώσης: Μοντέλα και εργαλεία, στρατηγική, intellectual capital, σχεδιασμός, μάθηση, εταιρική κουλτούρα, υλοποίηση)
Συγγραφείς:   Paul R. Gamble, John Blackwell,


Offer
Μπορεί οι επιχειρήσεις να είναι κατάφορτες με γνώση, ωστόσο μέρος αυτής της γνώσης δεν είναι προσβάσιμο και μένει αναξιοποίητο. Συχνά η εν λόγω γνώση δεν είναι καν ορατή, καθώς άλλα μέλη της επιχείρησης ή οι πελάτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξή της. Το βιβλίο Knowledge Management σας δείχνει τον τρόπο για να αναγνωρίζετε, οργανώνετε και μετατρέπετε τη γνώση σε δράση και, εντέλει, σε κλειδί για τους στρατηγικούς σκοπούς της επιχείρησής σας. Βασίζεται σε μια έρευνα που διενεργήθηκε σε 28 πρωτοπόρες επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό που παρέχει πληθώρα συμβουλών σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη για το πώς θα μπορέσουν να υλοποιήσουν την πολιτική διαχείρισης γνώσης της επιχείρησης. Καλύπτει πλήρως και αναλυτικά τα παρακάτω: o Γιατί πρέπει να διαχειριστείς τη γνώση; o Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες τακτικές; o Χρήση Internet και Intranet o Νέες στρατηγικές διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινων πόρων o Ολοφάνερο marketing o Προσεγγίσεις στη διαχείριση της γνώσης o Μάθηση και γνώση o Ποιος ο ρόλος της τεχνολογίας o Μέτρηση και αποτίμηση Ο εύχρηστος οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να βοηθήσει κάθε επιχείρηση να αντιληφθεί ποιος κρατά τη γνώση, σε ποια μορφή και με ποιο τρόπο θα μπορέσει να την κάνει διαθέσιμη την κατάλληλη στιγμή και στους κατάλληλους ανθρώπους. Ο Καθηγητής Paul R. Gamble είναι διευθυντής στο Surrey European Management School (SeMS), στο Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία. Παράλληλα, είναι συγγραφέας του βιβλίου Up Close and Personal? Customer Relationship Marketing at Work των Εκδόσεων Kogan Page. Ο John Blackwell είναι ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της IBM, ενώ ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις-πελάτες για την υλοποίηση και εφαρμογή συστημάτων και στρατηγικής διαχείρισης της γνώσης.

24χ17 εκ., 256 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Γιώργος Ανδριανόπουλος (Επιμελητής) , Παναγιώτης Μαρκέτος (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-531-146-9
ISBN (10ψήφιο): 960-531-146-1
Βάρος: 0.448 κιλά
Εκδότης: Δίαυλος
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
25.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.64
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.