Πλατεία ή Εξώστη;
zoom in
5.30€ -25% 3.98€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602102404

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    1995

  • Εκδότης

    Οδυσσέας

Η συγγραφέας δεν έχει ανάγκη να δημιουργήσει μύθους, πρόσωπα ή καταστάσεις για να αναπαραστήσει με συναρπαστική ζωντάνια τον κόσμο που βλέπει γύρω της, με τα προβλήματα και τις αγωνίες του. Τα παίρνει σχεδόν έτοιμα από την ίδια την πραγματικότητα.
Το κυρίαρχο σκηνικό, το οποίο αποτελεί και στοιχείο ενότητας, είναι το σινεμά. Ό,τι ενυπάρχει στις αναμνήσεις της εξελίσσεται μέσα, πλάι, ή αναφορικά με αυτό.

Ελένη Χατζούδη - Τούντα

Ελένη Χατζούδη - Τούντα (Συγγραφέας)

Η Ελένη Χατζούδη-Τούντα γεννήθηκε στην Καβάλα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Γ΄ Γυμνάσιο Κουκακίου. Παρακολούθησε μαθήματα στη νεοϊδρυθείσα τότε Σχολή Δημοσιογραφίας του Λογοτέχνη, Δημοσιογράφου και Ακαδημαϊκού Σπύρου Μελά. Εργαζόμενη επί σειρά ετών στην Ακαδημία Αθηνών, στο Κέντρο Εκδόσεως Έργων Ελλήνων Συγγραφέων, η λογοτεχνία έγινε γι΄ αυτήν έκφραση ζωής. Από το 1987 συνεργάζεται με την εφημερίδα "Αυγή" και διάφορα εβδομαδιαία περιοδικά. Τα Παραμύθια της Μ. Ασίας είναι η τρίτη παρουσία της στο χώρο της λογοτεχνίας μετά την Ηλιοστάλακτη από τη Βιθυνία (Εκδ. Εστία, 1984), και Πλατεία ή εξώστη (Εκδ. Οδυσσέας, 1996).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
122
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.194 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση