Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διατροφή αγροτικών ζώων
(Εργαστήριο διατροφής ζώων του τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Διατροφή αγροτικών ζώων
Παρουσίαση των μεθόδων και τεχνικών για τη μελέτη της χημικής σύστασης, των ιδιοτήτων, της τεχνολογίας, των ζωοτροφών και των θρεπτικών συστατικών, που αυτές περιέχουν, από τη λήψη της τροφής μέχρι την τελική αξιοποίηση τους από τον οργανισμό του ζώου. Εξετάζεται η συμβολή τους στη μέθοδο διατροφής των ζώων στην πράξη, ώστε, κατά περίπτωση, η παραγωγή κτηνοτροφικών προϊόντων να καταστεί όσο το δυνατόν οικονομικότερη.

24χ17 εκ., 305 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 636 (Κτηνοτροφία)
ISBN: 978-960-351-520-3
ISBN (10ψήφιο): 960-351-520-5
Βάρος: 0.648 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.93
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Ζέρβας είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.). Απόφοιτος του εν λόγω Πανεπιστημίου (1974) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Leeds της Αγγλίας (1983) σε θέματα Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής παραγωγικών ζώων. Διδάσκει το μάθημα της Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Γ.Π.Α., ενώ παράλληλα ασχολείται ερευνητικά στο ευρύτερο γνωστικό πεδίο της διατροφής. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε έγκυρα, διεθνούς κύρους, επιστημονικά περιοδικά, άρθρα και μελέτες, έχει λάβει μέρος σε πολλά εθνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια με ανακοινώσεις ή ως προσκεκλημένος ομιλητής, είναι μέλος συντακτικών επιτροπών και κριτής εργασιών σε διεθνούς κύρους περιοδικά και μέλος εθνικών και διεθνών επιτροπών για θέματα Διατροφής, Ζωικής Παραγωγής και Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.