Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Γνωστική αποκατάσταση
(Μια συνθετική νευροψυχολογική προσέγγιση)
Συγγραφείς:   McKay Moore Sohlberg, Catherine A. Mateer,


Offer
"Είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο στο εμπόριο για τη νευροσυμπεριφορική θεραπεία. Βασίζεται στις νευροεπιστήμες και τις γνωστικές επιστήμες ενώ στηρίζεται στις εκτενείς εμπειρίες των συγγραφέων στην αποκατάσταση. Η θεωρία είναι πλήρης, η μεθοδολογία είναι πρακτική, αποτελεσματική και με σεβασμό προς την αξιοπρέπεια και την ευημερία του ασθενή. Η κάλυψη των συνθηκών και των ζητημάτων είναι πλήρης και επίκαιρη. Οι φοιτητές όπως και οι θεραπευτές θα επωφεληθούν από τη γνώση, τις τεχνικές συμβουλές και τις πρακτικές νουθεσίες που παρέχουν αυτές οι πεπειραμένες και διορατικές κλινικοί." (Muriel D. Lezak, PhD, Τμήμα Νευρολογίας, Ιατρική Σχολή, Oregon Health Sciences University)

24χ17 εκ., 684 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ψυχολογία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.89 (Νευροψυχολογία), 153 (Γνωστική επιστήμη)
Άλλα πρόσωπα: Παναγιώτα Βορριά (Υπεύθυνος Σειράς) , Ζαΐρα Παπαληγούρα (Υπεύθυνος Σειράς) , Μπετίνα Ντάβου (Υπεύθυνος Σειράς) , Αικατερίνη Γιαζκουλίδου (Μεταφραστής) , Μαίρη Κοσμίδου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-02-1818-3
ISBN (10ψήφιο): 960-02-1818-8
Βάρος: 1.437 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
44.73
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

28.63
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

H Catherine A. Mateer είναι πιστοποιημένη κλινική νευροψυχολόγος με εκτενές υπόβαθρο στις κλινικές εκτιμήσεις, τις κλινικές παρεμβάσεις και στη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 75 άρθρα και κεφάλαια βιβλίων καθώς και βιβλία σχετικά με την οργάνωση του εγκεφάλου για τη γλώσσα, τη μνήμη και την ευπραξία, καθώς και σχετικά με την εκτίμηση και τη διαχείριση επίκτητων διαταραχών της προσοχής, της μνήμης και των εκτελεστικών λειτουργιών σε παιδιά και ενηλίκους. Έλαβε το μεταπτυχιακό της τίτλο στις Διαταραχές Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Wisconsin και το διδακτορικό της στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ontario.

Η McKay Moore Sohlberg είναι μια πρωτεργάτρια με εθνική αναγνώριση στην περιοχή της αποκατάστασης κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Εργάστηκε ως κλινικός, ερευνήτρια και διαχειρίστρια στη δημιουργία προγραμμάτων για άτομα με εγκεφαλική βλάβη, με σκοπό την παροχή βοήθειας στην επανένταξή τους στην κοινότητα στο ανώτατο επίπεδο αυτονομίας. Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων, κεφαλαίων και εγχειριδίων πάνω στη διαχείριση γνωστικών προβλημάτων κατόπιν νευρογενούς προσβολής. Έχει λάβει το μεταπτυχιακό της τίτλο στις Επιστήμες του Λόγου και Ακοής και το διδακτορικό της τίτλο στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Washington.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.