Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών
(Οργάνωση του κράτους: Ατομικές ελευθερίες: Διοίκηση: Υπάλληλοι)
Συγγραφέας:   Παναγιώτης Ε. Πουλής


Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών
Μετά τη σύντομη εξάντληση της δεύτερης, θεωρήσαμε αναγκαία την παρούσα τρίτη έκδοση στο "Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών".
Εύλογη κατέστη και η ανάγκη βελτιώσεων και αλλάγων ιδιαίτερα στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και ειδικότερα στην όλη δομή του τόμου.
Προστέθηκαν επίσης και νέα κεφάλαια με ενημερωτικά στοιχεία πάνω σε πρόσφατες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις αλλά και βιβλιογραφική ενημέρωση.
Ελήφθησαν επίσης υπόψη και οι απαιτήσεις των φοιτητών για το πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση σε ορισμένα μέρη του βιβλίου.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνω στις Εκδόσεις Σάκκουλα για την καλαίσθητη εμφάνιση του βιβλίου.
(Αλεξανδρούπολη, Μάιος 2004, Παναγιώτης Ε.Πουλής)

24χ17 εκ., 325 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 342 (Συνταγματικό δίκαιο)
ISBN: 978-960-301-877-3
ISBN (10ψήφιο): 960-301-877-5
Βάρος: 0.619 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
28.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παναγιώτης Ε. Πουλής γεννήθηκε στο Μεσολλόγι το 1936, όπου και περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου. Σπούδασε νομικές και πολιτικές επιστήμες, καθώς και κοινοτικό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στα Πανεπιστήμια Παρισίων (Paris I Pantheon - Sorbonne) και (Paris II Pantheon - Assass). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris II και απέκτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο το Διδακτορικό του δίπλωμα στα νομικά το Φεβρουάριο του 1985. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Ταχ. Σχολής Αθηνών, της Ecole Nationale Superieure des Postes et Telecommunications Γαλλίας και διπλωματούχος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Paris - Sorbonne. Υπήρξε ανώτερο στέλεχος του δημοσίου οργανισμού ΕΛΤΑ. Από το 1981 διδάσκει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.