Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μαθηματική ανάλυση

Μαθηματική ανάλυση
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές που φοιτούν στο α΄ εξάμηνο της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Άνετα όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για ένα εισαγωγικό βοήθημα στο χώρο των "Ανώτατων Μαθηματικών".
Η ύλη που καλύπτει βασικές ενότητες από τον διανυσματικό λογισμό, την αναλυτική γεωμετρία, τον διαφορικό λογισμό και τον ολοκληρωτικό λογισμό σε έκταση και βάθος που προβλέπονται για αυτήν την βαθμίδα εκπαίδευσης.
Η συγγραφή ενός τέτοιου βιβλίου παρουσιάζει οπωσδήποτε σημαντικές δυσκολίες στην επιλογή, τη διάταξη και την παρουσίαση της ύλης του. Θα πρέπει, πέρα από τις μαθηματικές γνώσεις που προσφέρει να αποκαλύπτει, παράλληλα και τη χρησιμότητα της μαθηματικής σκέψης αλλά και τις δυνατότητες εφαρμογής των μαθηματικών μεθόδων στην επιστήμη και την τεχνολογία.[...]
(Από τον πρόλογο του βιλβίου)

24χ17 εκ., 564 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510.07 (Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη))
ISBN: 978-960-319-266-4
ISBN (10ψήφιο): 960-319-266-Χ
Βάρος: 1.074 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
42.80
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

38.09
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Γλαμπεδάκης, Μιχάλης Α.
Ο Dr. Μιχάλης Γλαμπεδάκης είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας. Παράλληλα δίδαξε επί τρία χρόνια στη ΣΕΛΜΕ (Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) της Κρήτης, τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει περισσότερες από 2.000 ώρες σε σεμινάρια του Υπουργείου Προεδρίας (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης) και διαφόρων οργανισμών. Επί τέσσερα χρόνια διετέλεσε προϊστάμενος της Μονάδας Τεχνικής Βοήθειας του Υπουργείου Παιδείας που υλοποιούσε τα χρηματοδοτούμενα από τη Διεθνή Τράπεζα εκπαιδευτικά σχέδια. Έχει συντάξει 19 μελέτες για λογαριασμό διαφόρων υπουργείων και οργανισμών και έχουν δημοσιευθεί 16 ανακοινώσεις/ άρθρα του σε διεθνή συνέδρια, εφημερίδες και περιοδικά. Τέλος έχει συγγράψει, μόνος ή και με άλλους 40 βιβλία.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.