Πράγα
zoom in

Ταξιδέψτε στην Πράγα -στο μεγαλύτερο μεσαιωνικό κάστρο της υφηλίου- σε έναν ατμοσφαιρικό λαβύρινθο από λιθόστρωτα δρομάκια, παμπάλαιες αυλές και αμέτρητες εκκλησίες, ένα ετερογενές μείγμα γοτθικού, μπαρόκ και αρ νουβό. Τα δεκάδες μουσεία και γκαλερί, οι αναρίθμητες συναυλίες σε καθημερινή βάση και το περίφημο ανοιξιάτικο φεστιβάλ κλασικής μουσικής της Πράγας συμβάλλουν στη μοναδική πολιτιστική έλξη της πόλης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John King

John King (Συγγραφέας)

Ο John μεγάλωσε στις ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν καθηγητής φυσικής σε πανεπιστήμιο καθώς και σύμβουλος σε περιβαλλοντικά θέματα. Ο John άρχισε να ασχολείται με το γράψιμο το 1988. Έχει γράψει βιβλία για τη Ρώσια, την Ουκρανία, το Πακιστάν, τη Δημοκρατία της Τσεχίας και της Σλοβακίας και τη Νοτιοδυτική Γαλλία, σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Neil Wilson

Neil Wilson (Συγγραφέας)

O Neil Wilson αφού εργάστηκε ως γεωλόγος στην Αυστραλία και τη Βόρεια Θάλασσα και έκανε γεωλογικές έρευνες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, παράτησε την ασχολία του αυτή για μια πιο αβέβαιη απασχόληση: αύτη του συγγραφέα και του φωτογράφου. Από το 1988 έχει ταξιδέψει στις πέντε ηπείρους και έχει γράψει περίπου τριάντα ταξιδιωτικούς και περιηγητικούς οδηγούς για διάφορους εκδότες. Έχει γράψει βιβλία για τη Γεωργία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Μάλτα, τη Δημοκρατία της Τσεχίας και της Σλοβακίας, καθώς και τη Σλοβενία. Παρ΄ όλο που είναι γεννημένος στη Γλασκόβη, στα δυτικά της Σκοτίας, ο Neil αυτομόλησε στα ανατολικά όταν ήταν 18 χρονών και ζει ακόμα στο Εδιμβούργο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Richard Nebesky

Richard Nebesky (Συγγραφέας)

O Richard γεννήθηκε στο προάστιο Ζίζκοβ, και πήρε μια πρώτη γεύση από ταξίδια πολύ μικρός, όταν οι γονείς του τον πήραν και έφυγαν από τον "ψεύτικο σοσιαλιστικό παράδεισο" της Τσεχοσλοβακίας, μετά την εισβολή από τα "αδελφικά" σοβιετικά στρατεύματα. Μια αποστολή στο πανεπιστήμιο ήταν η αρχή που στη συνέχεια έφερε δουλειά σε χιονοδρομικά κέντρα στο βόρειο ημισφαίριο, μια δια ξηράς οδύσσεια στη νότια Ασία και μια περιπέτεια με mountain bike στο Γιουκατάν, τη νότια Αυστραλία και τις Δημοκρατίες της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Έχει γράψει σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς γλωσσάρια για την Ανατολική και την Κεντρική Ευρώπη, καθώς και τις Δημοκρατίες της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Επίσης έχει βοηθήσει στη συγγραφή ενημερωμένων ανατυπώσεων βιβλίων για την Αυστραλία, τη Βικτορία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία, την Κεντρική Ευρώπη , την Ανατολική Ευρώπη και άλλα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χαρά Γιαννακοπούλου

Χαρά Γιαννακοπούλου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1972. Έχει μεταφράσει πολλά βιβλία και έχει γράψει μυθιστορήματα για εφήβους: "Λητώ", (Ελληνικά Γράμματα, 1998), "Η ιστορία μιας ιστορίας", (Ελληνικά Γράμματα, 1999), "Το νησί που ταξιδεύει", (Ελληνικά Γράμματα, 2000) και "Μπλιαχ!" (Ελληνικά Γράμματα, 2005). Επίσης, έχει γράψει τα παραμύθια "Παιχνίδι με το πιάνο", (Ελληνικά Γράμματα, 2007) και "Η απέναντι μοναξιά", (Ελληνικά Γράμματα, 2003), που της χάρισε και το βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Δημήτρης Ισηγόνης (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
266
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.365 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση