Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μεθοδολογία επιστημονικής εργασίας
(Αξιοποίηση του Σωκρατικού διαλόγου: Χρήση πηγών από το διαδίκτυο)
Συγγραφέας:   Ιωάννης Ι. Κεκές


Μεθοδολογία επιστημονικής εργασίας
[...] Σε αυτό το βιβλίο επιχειρείται η αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων μέσα από ένα σχεδιασμό - προγραμματισμό των ενεργειών τόσο του σπουδαστή όσο και του επιβλέποντα καθηγητή. Αυτός ο σχεδιασμός συγκροτείται τελικά σε ένα μοντέλο με διακριτές φάσεις, στάδια και βήματα τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η σύνταξη μιας επιστημονικής εργασίας.
Σε αυτή τη μεθοδολογία συνυπάρχουν οι βασικές αρχές του Σωκρατικού διαλόγου, με συγκεκριμένες προτάσεις για την αξιοποίηση και των νέων τεχνολογιών. Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται ακόμη στην παρουσίαση όλων των σταδίων και των βημάτων που απαιτούνται, μέσα από σκίτσα τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί ειδικά γι΄ αυτή την έκδοση.


Σημείωση: Κεντρική διάθεση: Ιωάννης Κεκές, τηλ.: 210 3390733 fax: 210 3688067 & εκδόσεις "Ατραπός - Περιβολάκι".

20χ26 εκ., 237 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 001.42 (Έρευνα - Μεθοδολογία)
Άλλα πρόσωπα: Γιώργος Καραμέτος (Εικονογράφος)
ISBN: 978-960-91032-3-7
ISBN (10ψήφιο): 960-91032-3-5
Βάρος: 0.754 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
26.49
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ιωάννης Ι. Κεκές είναι επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα επιστημονικά - ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση της γνώσης στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον, μέσα από τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της συστηματικής-κυβερνητικής προσέγγισης. Ασχολείται ακόμη με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στο χώρο του σχολείου καθώς και με την εφαρμογή της ενεργού έρευνας (action research) στο πλαίσιο της εκπαίδευσης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.