Η κατάρα των Φαραώ
zoom in

Η αρχαιολόγος Αμέλια Πίμποντι Έμερσον ταξιδεύει εσπευσμένα στην Αίγυπτο. Ο Σερ Χένρι Μπάσκερβιλ πεθαίνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο Λούξορ, σε έναν πρόσφατα ανεσκαμμένο τάφο. Οι εφημερίδες στους πρωτοσέλιδους τίτλους τους αναφέρονται στην "Κατάρα των Φαραώ". Το μυστήριο πυκνώνει. Η Αμέλια θα βρει την κατασκήνωση της αρχαιολογικής ομάδας στην οποία ανήκει και η ίδια ανάστατη και τους εργάτες κατατρομαγμένους.
Και σαν να μην φθάνουν όλ΄ αυτά, κάνει την εμφάνισή του ένα φάντασμα...
Μέσα σ΄ αυτό το χάος, η οξυδερκής Αμέλια θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τα μυστηριώδη αίτια του θανάτου του συμπατριώτη της αρχαιολόγου.
Ένα συναρπαστικό αρχαιολογικό μυστήριο από την επιδέξια πένα της Ελίζαμπεθ Πίτερς.

Μίρκα - Μαρία Σκάρα (Μεταφραστής)


Elizabeth Peters

Elizabeth Peters (Συγγραφέας)

Η Ελίζαμπεθ Πίτερς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλινόις. Έκανε το διδακτορικό της στην Αιγυπτιολογία στο περίφημο Oriental Institute του πανεπιστημίου του Σικάγου. Κέρδισε το βραβείο Agatha Award και πήρε τον τίτλο του Grandmaste από τα Anthony Awards το 1986 και επίσης τον τίτλο Grandmaster των Συγγραφέων Μυστηρίου της Αμερικής (Mystery Writers of America) από τα Edgar Awards το 1998. Ζει σε μια ιστορική φάρμα στο Φρέντερικ του Μέριλαντ με έξι γάτες και δύο σκύλους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
392
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.512 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση