Αναζητώντας τον Μαγκ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αναζητώντας τον Μαγκ

Melanie Wallace

" Όταν προκάλεσαν το μεγάλο κατακλυσμό, οι Δυνάμεις του Φόβου μεταμορφώθηκαν. Από τα κεφάλια τους ξεπήδησαν οι καινούργιες τους μορφές, παραμορφωμένες σε όλο τους το μεγαλείο, σκορπώντας πανικό". Αυτά διηγείται ο Πλαγκ, ο αφηγητής αυτής της ιστορίας, που ούτε εικονογραφημένο διήγημα είναι, ούτε επιστημονική φαντασία, αλλά μια ανησυχητική, παράξενα οικεία και ασυνήθιστα υποβλητική απεικόνιση ενός μελλοντικού "Τοπίου" που μοιάζει αλλόκοτα με μια δυστοπική κατάληξη του εξελισσόμενου 21ου αιώνα.

Βίκτωρ Κοέν (Εικονογράφος)

O Βίκτωρ Κοέν γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών Bezalel Academy of Arts & Design στην Ιερουσαλήμ και τέλειωσε το μεταπτυχιακό του με έπαινο στη σχολή School of Visual Arts στη Νέα Υόρκη. Έργα του δημοσιεύονται τακτικα΄στο New York Times Book Review, Time, Newsweek, Money, Forbes και Esquire, ενώ στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται η Penguin Puntam, Random House, Harper Collins, National Geographic, Fortune, Business Week, Man΄s Journal, Wall Street Journal, The Boston Globe, Chicago Tribune, Los Angeles Times και Atlantic Records. Διδάσκει στη σχολή Parsons School of Design και είναι σύμβουλος μεταπτυχιακού για το School of Visual Arts. Πίνακες και χαρακτικά του έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και εκτίθονται σε μουσεία και αίθουσες τέχνης στην Ευρώπη, Αμερική, Ιαπωνία και Αυσταλία.

Melanie Wallace

Melanie Wallace (Συγγραφέας)

Η Μέλανι Γουάλας γεννήθηκε στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ το 1949. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και φιλολογία. Έζησε στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι και τώρα ζει στην Αθήνα και στο χωριό Μύλοι της βόρειας Εύβοιας. Είναι μόνιμος συνεργάτης της ιστοσελίδας greekworks.com και η συγγραφέας του μυθιστορήματος "Blue Horse Dreaming" (MacAdam/Cage) το οποίο απέσπασε επαίνους από τους "New York Times". Το μυθιστόρημά της "The Housekeeper" ήταν υποψήφιο για το Orange Broadband Prize for Fiction, το 2007.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κέλλυ Χοντροδήμα (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
106
Διαστάσεις:
27x21
Βάρος:
0.437 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση