Savoir vivre
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Savoir vivre

Καλοί τρόποι για να περνάτε καλύτερα...

Χριστίνα Οικονομίδου

Κανένας, όσο καλή ανατροφή και αν έχει, όση όρεξη και αν διαθέτει να εντρυφήσει στους κώδικες ορθής συμπεριφοράς, δεν είναι δυνατόν να τους "παίζει στα δάχτυλα", πολλώ μάλλον που αυτοί αλλάζουν κάθε τόσο. "Αποκρυπτογραφήσαμε", έτσι, για σας τους κώδικες της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας και με πολύ χιούμορ σας δίνουμε πρακτικές συμβουλές που ανταποκρίνονται στον σημερινό τρόπο ζωής των ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Χριστίνα Οικονομίδου

Χριστίνα Οικονομίδου (Συγγραφέας)

Η Χριστίνα Οικονομίδου γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε oικονομικές επιστήμες στο Μόναχο και την Αθήνα. Γράφει, μεταφράζει και επιμελείται λογοτεχνικά και θεωρητικά κείμενα, ενώ άρθρα, κείμενα και βιβλιοκρισίες της δημοσιεύονται τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Είναι η αρχισυντάκτρια στην εκπομπή για το βιβλίο "Άξιον Εστί" του Βασίλη Βασιλικού και διευθύνει το μηνιαίο free press περιοδικό για το βιβλίο "Index" (όπου συνυπογράφει, μεταξύ άλλων, τις σελίδες με τίτλο "Βιτρίνα"). Διδάσκει, επίσης, δημιουργική γραφή στο Μικρό Πολυτεχνείο. Έχει εκδώσει τα βιβλία ποίησης, "Η γυναίκα και το δέντρο της σιωπής/Μύθοι και ωδίνες" (Απόπειρα, 1994), "Χειρονομίες της αισθητικής" (Απόπειρα, 1997) και "Matthew και Shirley" (Απόπειρα, 2009). Διηγήματά της περιλαμβάνονται στις συλλογές "Κοκτέιλ μολότοφ" (Κοχλίας, 2003) και "Νάνι, τ΄ άνθι των ανθώ: Ωδή στη μητέρα" (Ίνδικτος, 2005).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Σγουρός

Γιώργος Σγουρός (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Σγουρός γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1973. Είναι πτυχιούχος στο Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάστηκε ως σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων για την Artoon, την Big Bang Toons και την Time Lapse Pictures στην παραγωγή ταινιών και σποτ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει εικονογραφήσει παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
326
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.422 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση