Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Λόγου σπουδή, έκθεση - έκφραση Β΄ λυκείου
Συγγραφέας:   Τάνια Δ. Κωστάλα


Offer
Το βιβλίο "Λόγου Σπουδή" Βʼ Λυκείου είναι προσαρμοσμένο στη θεωρία και τις θεματικές ενότητες του σχολικού βιβλίου Έκθεση-Έκφραση Βʼ Λυκείου ΟΕΔΒ και, συγκεκριμένα, στην αναθεωρημένη έκδοση του 2002-2003. Ταυτόχρονα, όμως αποτελεί κι ένα σημαντικό βοήθημα με στόχο την προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Περιλαμβάνει:
Θεωρία και πιο αναλυτικά:
α) Αναλυτική θεωρία και εφαρμογές για την ολοκληρωμένη διδασκαλία της Περίληψης και του Διαγράμματος διαφόρων κειμένων.
β) Πλήρη Τυπολογία Ασκήσεων με θεωρία και παραδείγματα για όλα τα είδη αυτών (ασκήσεις λεξιλογίου, δομής, κατανόησης, σύνταξης, ελεύθερης ανάπτυξης, αισθητικής, ύφους κ.λπ.).
γ) Την πρωτότυπη διδακτική μέθοδο της συγγραφέως για την Έκθεση με Χώρους Άντλησης επιχειρημάτων για όλα τα είδη ερωτημάτων που ενδέχεται να τεθούν σε ένα θέμα Έκθεσης. Έτσι, ο υποψήφιος μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιονδήποτε τύπο Έκθεσης - Παραγωγής Κειμένου, εντός ή εκτός της διδακτέας ύλης.
δ) Θεωρία - χαρακτηριστικά γνωρίσματα και υποδείγματα για όλα τα είδη Επικοινωνιακού Πλαισίου, στο οποίο εντάσσονται τα θέματα Έκθεσης - Παραγωγής Κειμένου σύμφωνα με το νέο σύστημα (λόγος, επιστολή, άρθρο, συνέντευξη, εισήγηση κ.λπ.).
2. Θεματικές ενότητες και συγκεκριμένα:
α) Βασικό πληροφοριακό υλικό για κάθε θεματική ενότητα του σχολικού βιβλίου.
β) Πολλά Κριτήρια Αξιολόγησης με τις απαντήσεις τους, που αποτελούν ολοκληρωμένα διαγωνίσματα, τύπου Πανελλαδικών ή Παιδαγωγικών Εξετάσεων, και μπορούν να αξιοποιηθούν για τις διδακτικές ανάγκες ή για τις γραπτές δοκιμασίες.
γ) Παράλληλα κείμενα (πρόσθετα Κριτήρια Αξιολόγησης χωρίς τις απαντήσεις) για περισσότερη εξάσκηση των μαθητών στο σπίτι.
Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια διδασκόντων και διδασκομένων για την ολοκληρωμένη προετοιμασία στο μάθημα της Έκθεσης - Έκφρασης.

24χ17 εκ., 632 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 371.3 (Εκθέσεις (Μαθητικές) - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-423-416-5
ISBN (10ψήφιο): 960-423-416-1
Βάρος: 1.073 κιλά
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
16.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.