Ο ρόλος του προπονητή τένις και τένις σε τροχοκαρέκλα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο ρόλος του προπονητή τένις και τένις σε τροχοκαρέκλα

Ιωάννης Αθαναηλίδης

Ιωάννης Λημνιούδης

Σκοπός του βιβλίου είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων προβολής ανάπτυξης και εμπέδωσης του τένις (καθώς και του τένις σε τροχοκαρέκλα), να παρουσιάσει με απλό τρόπο τις μικρές διαφορές του τένις και να γίνει κατανοητό ότι ο κάθε προπονητής τένις (αλλά και ο αθλητής σε τροχοκαρέκλα) μπορεί να ασχοληθεί ενεργά σε επίπεδο αναψυχής ή πρωταθλητισμού. Αυτό που προσπαθεί να προτείνει αυτό το βιβλίο στους προπονητές τένις, αθλητές, φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και παράγοντες του τένις, είναι μια αναλυτική αναφορά του ρόλου και του έργου του προπονητή στη σύγχρονη εποχή. Παράλληλα, μπορεί να καταστεί ένας χρήσιμος πρακτικός οδηγός εκμάθησης της βασικής τεχνικής και προπόνησης στο τένις για τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ.
Ιωάννης Αθαναηλίδης

Ιωάννης Αθαναηλίδης (Συγγραφέας)

Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης το 1982. Το 1998 υποστήριξε τη διδακτορική διατριβή με θέμα "Οργάνωση της εκπαίδευσης στην αντισφαίριση". Από το 1988 έως το 1991 ήταν υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος τένις της ΕΦΟΑ. Από το 1992 έως το 1995 ήταν υπεύθυνος οργάνωσης τουρνουά τένις της Λένας Δανιηλίδου στο εξωτερικό. Από το 2000 υπηρετεί ως λέκτορας στο τμήμα Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ιωάννης Λημνιούδης

Ιωάννης Λημνιούδης (Συγγραφέας)

Ο Ιωάννης Λημνιούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Από το 1999 ως το 2000 έκανε μεταπτυχιακό Master στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, στη Βουλγαρία, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής. Η πτυχιακή του εργασία ήταν "Αντιμετώπιση του στρες κατά τη διαδικασία εκμάθησης του σερβίς - επιστροφή του σερβίς". Η ειδικότητά του ήταν προπονητική στο τένις. Το 1998 απόκτησε πτυχίο επαγγελματία προπονητή από την Ομοσμπονδία Επαγγελματιών Προπονητών Τένις Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Από το Σεπτέμβριο του 2001 μέχρι το Μάιο του 2002 ήταν προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Σάμου "Ο Αίγλης". Είναι προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καβάλας "Αλέξανδρος" και προπονητής της αθλήτριας Ευαγγελίας Παντερμαλή στο τένις σε τροχοκαρέκλα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
140
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.325 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση