Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
ECDL 4 γρήγορα και απλά
(7 ενότητες σε 1 τόμο)
Συγγραφέας:   Χρήστος Γουλτίδης


Offer
Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης και για τις επτά ενότητες του ECDL 4:
- Ενότητα 1 - Βασικές έννοιες της πληροφορικής
- Ενότητα 2 - Χρήση υπολογιστή και διαχείριση αρχείων (με τα ελληνικά Windows XP)
- Ενότητα 3 - Επεξεργασία κειμένου (με το ελληνικό Microsoft Word 2002)
- Ενότητα 4 - Υπολογιστικά φύλλα (με το ελληνικό Microsoft Excel 2002)
- Ενότητα 5 - Βάσεις δεδομένων (με την ελληνική Microsoft Access 2002)
- Ενότητα 6 - Παρουσιάσεις (με το ελληνικό PowerPoint 2002)
- Ενότητα 7 - Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες (με τις ελληνικές εκδόσεις του Internet Explorer και του Outlook Express).
Χάρη στην προσεγμένη δομή του βιβλίου, ο αναγνώστης έχει πάντα τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα αποτελέσματα των ενεργειών του και καταφέρνει να σχηματίσει μια συνολική εικόνα του αντικειμένου που διδάσκεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο. Το βιβλίο παρέχει πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης για την πιστοποίηση ECDL 4, πλήθος εικόνων για την καλύτερη δυνατή παρουσίαση κάθε θέματος, αρχεία παραδειγμάτων και πρακτικής εξάσκησης, και περισσότερες από 3000 ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης.
Το CD-ROM που συνοδεύει το βιβλίο περιλαμβάνει αρχεία παραδειγμάτων και πρακτικής εξάσκησης, ειδική έκδοση του αυτοματοποιημένου συστήματος εξετάσεων για το ECDL 4, και αναλυτικές απαντήσεις των ερωτήσεων/ασκήσεων επανάληψης και των δειγμάτων τεστ σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία PDF).

24χ17 εκ., 808 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα), 005.4 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα), 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-209-770-0
ISBN (10ψήφιο): 960-209-770-1
Βάρος: 1.511 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
39.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως τεχνικός σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τοπικά δίκτυα στις εταιρείες Ericsson και Nokia της Στοκχόλμης από το 1983 έως το 1989. Από το 1989 έως σήμερα, ασχολείται ως εκπαιδευτής τεχνικών και χρηστών Η/Υ. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 14.000 ώρες διδασκαλίας στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της Σουηδίας. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Επίσης, είναι εξωτερικός σύμβουλος/συνεργάτης της ECDL Ελλάς, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να διδάσκει σε σεμινάρια στο εξωτερικό.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.